Hujber Ferenc ismeretlen tettes, de nem kért bocsánatot

2007.05.11. 12:22
A juj.hu riportere megtette tanúvallomását a rendőrségen, nekünk megmutatta a jegyzőkönyvet is. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik, rongálás bűntettének gyanúja miatt. A juj.hu várja Hujber Ferenc bocsánatkérését.

A juj.hu riportere, Körmendi Gábor péntek reggel tett tanúvallomást a II. kerületi rendőrkapitányságon. Szerda este egy budai bevásárlóközpont negyedik emeletén Hujber Ferenc kivette a riporter kezéből a kézikamerát és négy emelet magasból lehajította a földszintre. Csak a szerencsének köszönhető, hogy a tárgy nem talált el senkit, mert ellenkező esetben súlyos sérüléseket okozhatott volna. A kamera tönkrement. "Az eset óta sem Hujber Ferenc, sem a Tv2-től nem keresett meg minket senki. Ha Hujber szeretne magyarázatot adni tettére, esetleg szeretne bocsánatot kérni, azt megteheti még ép kameránk előtt" - mondta Körmendi Gábor.

Kattintson a nagyításhoz!

Még a helyszínen felvették a rendőrségi jegyzőkönyvet, ezzel ismeretlen tettes ellen rongálás vétsége miatt megindult a nyomozás. Azóta kiderült, hogy a kárérték nagysága miatt ez már rongálás bűntettének számít - tudtuk meg a BRFK sajtóosztályától. A továbbiakban begyűjtésre kerül majd az összes helyszínen készült felvétel, az üzletközpont biztonsági felvételével együtt.

A rendőrségen később ki fogják még hallgatni Majkát és Pápai Jocit, akik szintén ott voltak a helyszínen és közvetlen közelről láthatták, amint a színész elveszti a fejét. Hujber Ferenc is kénytelen lesz megjelenni és beszámolni a rendőrségnek a történtekről. Azt még nem tudja senki, hogy lesz-e bírósági ügy Hujber kirohanásából, erről majd az ügyészség fog dönteni a nyomozás lezárása után.