horoszkóp

Elárverezik az INXS elhunyt énekesének szerelmeslevelét

2007.03.06. 14:07
Michael Hutchence csókokkal és ölelésekkel kíván jóreggelt Kylie Minogue-nak, akkori csajának a faxban. Most bárki alkudhat rá: tesója többek közt ezt is árverezi a neten, de a szaftosabb leveleket azért megtartja.

Michael Huthcence személyes tárgyait, köztük egy faxon írott szerelmi üzenetet árverez az elhunyt INXS-énekes testvére - írja a BBC News. Az 1990-ben küldött levélben Hutchence akkori barátnőjének, Kylie Minogue-nak kíván jóreggelt, aláírásként pedig csókokat és egy szivecskét rajzolt neki.

Hutchence anyja, Patricia Glassop annyira nem örül neki, hogy másik fia kiárusítja elhunyt testvére jegyzetekkel ellátott dalszövegeit, vázlatait és pólóit, hogy a hírek szerint az akció hatására kitagadta fiát.

Mellément

Michael Hutchence 1997 novemberében halt meg, amikor felakasztotta magát egy sidney-i hotelszoba kilincsére. A nem hivatalos verziók tudni vélik, nem szándékos öngyilkosság, csak baleset okozta az énekes halálát, aki csak maszturbáláshoz, az élvezet fokozása miatt akarta alkalmazni a közismert trükköt. A testvér, Rhett Hutchence, aki könyvet is írt a zenekarról, azt állítja, van egy hasonló, de jóval szókimondóbb fax, de azt megtartja. A több mint 50, árverezésre bocsátott tárgy közt van még nadrágtól a bankszámlakivonatig sok minden, és van olyan is, aminek ára már meghaladta az 1000 ausztrál dollár (kb 150 ezer Ft) értéket.