horoszkóp

A divatbemutató még éppen belefért Istvánnak

2008.02.14. 11:40
Kapcsolódó cikkek (1)
A Nagy Fogyás nyertese 90 kilót fogyott, de még mindig van rajta 10 kilogramm felesleg. Ezt azonban "át tudja dolgozni" és plasztikai sebészhez sem kell fordulnia. Ferencsik István nem exhibicionista, a magamutogatás határa számára a műsor egyik adásában bevállalt divatbemutató volt.

90 kilogramm súlyvesztéssel az egykori piros csapat tagja, István nyerte meg a Nagy Fogyás döntőjét. Ferencsik István reményei szerint a műsor után csak a munkájához tér vissza, korábbi életmódjához nem. "Visszatérek a normális életbe. Gazdálkodással és mérnöki munkával foglalkozom: természetvédelmi szakember vagyok. Jönnek a hétköznapok" - mondta a Velvetnek a győztes, aki egyelőre biztos abban, hogy a műsor után is odafigyel majd az életmódjára.

"Fontos, hogy tudjak figyelni az egészségemre ezután is. Így fogom alakítani. Alexandrához bármikor fordulhatok" - beszélt a tervekről Ferencsik István.

Mindig tudtam, hogy végigcsinálom

Nem kell a plasztikai sebész

"Nagyon boldog vagyok, de van még rajtam egy 10 kilós fölösleg, ezt szeretném átdolgozni esetleg, ez még hátravan. Plasztikai sebészre viszont nem lesz szükségem" - mondta a döntő után István, aki saját elmondása szerint végig kitartóan küzdött a fogyásért.

"Mindig tudtam, hogy végigcsinálom. Ha voltak is nehéz pillanatok, és nyilván voltak, mindig jött egy jó mondat, őszinte mosoly a Szanditól, amely tovább segített" - nyilatkozta a győztes.

Erre Béres Alexandra is így emlékszik. A korábban versenyszerűen dzsúdózó István edzője persze nagyon boldog, szerinte neki csak asszisztálnia kellett a fogyáshoz, sőt István néha már-már túlzásba is vitte az edzést és a fogyókúrát.

"Ott voltam mellette, apróbb pszichés segítséget nyújtottam neki, megtanítottam egy táplálkozási tervet, edzésmintát. De a siker az ő sikere, én csak asszisztáltam" - jellemezte versenyzőjét az eredményhirdetés után a tréner.

István a doppingügyről: "Azóta is nyugodtan alszom"

A divatbemutató volt a határ

Amikor arról kérdeztünk, hogyan élte meg azt, hogy hétről hétre tévénézők előtt kellett mérlegre állnia, István csak annyit mondott, mikor jelentkezett, tudta, hogy mire számíthat. Egyébként nem tartja magát különösebben exhibicionistának. A határ a divatbemutató volt, annál többet már nem szeretne szerepelni.

"A divatbemutató volt az a határ, amit el tudok viselni. Gyakorlatilag nem vagyok exhibicionista, a divatbemutatózás nem az én világom, de elvállaltam a műsor és a szituáció kedvéért" - mondta István.

Nyugodtan alszik

A doppingvádakkal István nem foglalkozik."Visszafelé nem mondok semmit, volt egy abszolút természetes táplálék-kiegészítő, amit bevizsgáltak és kiderült róla, hogy engedélyezett. A kék csapat ettől megijedt, Szandi visszavonta, nem is szedtük ezután. Erről nem érdemes beszélni" - nyilatkozta István a műsor alatt kipattant doppingügyről. A győzelem tényén ez szerinte nem változtat. "Miért lenne emiatt igazságtalan? Nyugodtan alszom."

A győztes és a második helyezett kisebb csipkelődése viszont már nem téma. "Természetesen Péterrel beszélgetünk, megoldjuk a problémákat, túl tudunk lépni a sérelmeken. Én biztosan, és rajta is úgy látom, hogy ő is ezt szeretné" - mondta István.