Ivan megajándékozta lemezével Sarah Jessica Parkert

2008.06.03. 09:04
Az ékezetek nélkül írandó Ivan részt vett Sarah Jessica Parker párizsi parfümbemutatóján, és beszélgetett a színésznővel. Sarah Jessica egy dedikált fotót ajándékozott Ivannak, Ivan pedig lemezével ajándékozta meg Sarah Jessicát. Ez egy sajátosan szórakoztató, keresztnevekkel teli sajtóközlemény-szemle.

Az ékezetek nélkül írandó, Ivan nevű magyar énekes találkozott Párizsban Sarah Jessica Parkerral, akit gálánsan megajándékozott lemezével. Ivannal nem olyan régen kezdtek el foglalkozni a bulvárlapok, aki azzal az újdonsággal rukkolt elő májusban, hogy tagadta, hogy köze lenne Kiszel Tündéhez. Az énekes Anettka operájának egyik előadása után közelítette meg Kiszelt, aki a beszélgetés után azt a következtetést vonta le, hogy Ivan a hódolója. Az énekes azonban nem érzi magát a műsorvezetőnő nagy rajongójának, viszont nemrég jelent meg a lemeze.

Ivan dedikálta lemezét Sarah Jessicának

Ivan legújabb kalandja is hasonlóan szürreális, erről sajtóközleményből értesülhettünk. Eszerint Sarah Jessica Parker május 19-én mutatta be a Champs-Élysée egyik illatszerüzletében legújabb parfümjét. Erre az alkalomra az üzletben dedikálást szerveztek, ahol megjelent Ivan is. Innentől kezdve idézünk a szóvirágos közleményből.

„Természetesen már órákkal előtte tolongott a tömeg a híres párizsi sugárúton. Ivan azonban VIP-belépővel szinte azonnal találkozhatott a Szex és New York sztárjával, aki a flakon mellé még egy nagyméretű képet is dedikált a fiatal, magyar énekesnek. A néhány mondatos beszélgetés közben kiderült, hogy Ivan popénekes. Az amerikai színésznő megkérdezte, nincs-e nála egy lemez. Ivan egy határozott mozdulattal a farzsebébe nyúlt, s átadta neki a cd-t, amelyet névre szólóan dedikált Sarah Jessicának.” Az énekes szerette volna megörökíteni a pillanatot, és mivel a fényképezőgépeket a biztonságiak elvették a bemutató résztvevőitől, Ivan cselhez folyamodott.

Felülmúlhatatlan találkozás

„Az énekes ezért egy srácnak a kezébe tapasztotta gépét, akinek végül úgy sikerült – bár csak oldalról – lefényképeznie a találkozást, hogy közelharcban, egyik könyökével tolta odébb a szekrény méretű úriembert”- emelkedett hőstetté a kaland, és íme az összegzés: „Ivan nem sokkal a dedikálás előtt még csak egy hirdetőoszlop plakátján nézte az amerikai szupersztárt, kicsivel később pedig kezet foghatott vele. Mi tagadás: a személyes találkozás varázsa felülmúlhatatlan.” A közleményből nem derül ki, de sejtjük, az utolsó mondatot nem Sarah Jessiva Parker nevében fogalmazta meg a közleményíró.