Michael Jackson már egészen zombiszerű

2009.02.09. 15:03
Michael Jacksonról mostanában nagyon kevés kép készül, legutóbb akkor kapták le, amikor egy Los Angeles-i kórházba ment. A kép tanúsága szerint borzasztó állapotban van az énekes bőre, keze teljesen felduzzadt. Az énekesről közben teljesen ellentmondásos hírek jelennek meg. Állítólag musical lesz a Thrillerből, tehát karrierje még működik, de közben a hírek szerint Jackson teljesen legatyásodott és a saját lemezeit vásárolja fel.
A keze

Michael Jackson a napokban kórházban járt Los Angelesben, ahol sikerült lefotózni. A beszámolók szerint katasztrofálisan nézett ki. „Fel voltak puffadva a kezei, és emiatt hatalmasnak tűntek. Undorító volt a bőre, úgy fityegett, mint egy kesztyű. A körmeiről pedig ne is beszéljünk –egy manikűrős igazi rémálma” – idéztük néhány nappal ezelőtt a Metro magazin egyik megszólalóját.

Most megérkeztek a képek is, Jackson bőre szörnyű állapotban van. Keze felduzzadt, az erei mindenhol átlátszanak, mintha zombit, vagy vámpírt készülne alakítani egy filmben. Az énekes egyre romló kinézetéért nemcsak a rengeteg plasztikai műtétet, hanem vitiligo nevű betegséget is felelőssé teszik, ami bőr depigmentóládását, a színének az elvesztését okozza. Annyi pletyka kering az egyre romló állapot okozójáról, hogy nem lehet biztosat mondani arról, miért néz ki úgy Michael Jackson, ahogy.

Az énekest az utóbbi időben kevesen fotózzák, és kevés hír jelenik meg róla, azok is rendre ellentmondásosak. Az egyik legújabb hír szerint az énekes egyik leghíresebb számából a Thrillerből Brodway-musicalt készítenek az énekes közreműködésével a már létező brit verzió után.

Más hírek szerint viszont az énekes karrierje a romokban hever, teljesen eladósodott. Egyrészt látták, amint a saját lemezgyűjteményét vásárolja meg, miközben az el nem készült új lemezre támogatást adó bahreini sejkkel peren kívül kellett megegyeznie, több millió dollárt bukva.

Az arca

Az énekes havonta százezer dollárért bérel magának luxuslakást Los Angelesben, pedig a 2003-ban lezárult molesztálásos ügye óta állítólag anyagi gondokkal küzd. Talán ezért is árverezte el közel kétezer darab tárgyát.

Tavaly még az a hír is felröppent, hogy Jackson újra összeáll a testvéreivel, hogy turnéra induljanak a Jackson 5-val. Ezt az énekes néhány nappal később cáfolta, továbbra is a bizonytalanságban hagyva a rajongóit a karrierje folytatását illetően.

Az énekes egészségi állapotáról is mindenféle hírek keringenek. A már említett pigmenthiányt okozó betegség mellett állítólag egy olyan betegsége is van, ami miatt tüdő és máj transzplantációra szorul. Természetesen ezt a hírt is megcáfolták.