horoszkóp

Jared Leto nem érdemli meg Scarlett Johanssont

2004.11.18. 14:22
A két színész se vele, se nélküle kapcsolatot folytat, egy nemrég készített fotón pedig láthatjuk, hogy amíg Johansson szenvedélyesen csókolja fiúját, addig Leto a telefonját nézegeti.
A Harcosok klubjában túl szőke, majd igazságtalanul elcsúfított arcú karakterként megismert Jared Leto egy ideje viszonyt folytat a Lost in Translation főszereplőnőjével. A kapcsolat nem tűnik tökéletesnek, lehet hogy a korkülönbség az oka. Mármint az, hogy túl kevés.

Az érettet szereti

#alt#
A kapcsolat

A tizenkilenc éves ügyeletes szépségre irigykedhetünk, hiszen jó pár álomférfival járt már. Scarlett nem tagadja, hogy az idősebb férfiak dobogtatják meg legjobban a kis szívét, és azt sem, hogy röpke szerelmi kalandba keveredett Benicio Del Toróval, és Sofia Coppola filmjének forgatásán vágyakozott Bill Murrayre, sőt állítólag Woody Allennel is eljátszadozott gondolatban.

A harminckét éves Leto nem sokkal érettebb nála, de elképzelhető, hogy komolytalannak tartja a tinédzser szépséget, és azért nézegeti a telefonját csókolózás közben. Az is lehet, hogy csak így akarja visszaadni Johannsonnak azt, hogy a Woody Allen-film forgatásán összeismerkedett Erzsébet királynő egyik rokonával, a huszonöt éves Lord Freddie Wilsonnal.

A Nagy Sándor című Oliver Stone filmben Colin Farrell-lel szexuális viszonyt folytató Jared Leto feltehetőleg rengeteg nő közül válogathat, és szegény Scarlettnek biztos nem esik jól, hogy barátja nem figyel rá eléggé. A Velvet partnerkapcsolatügyi szakértője nem sok jövőt jósol a kapcsolatnak. Kivéve talán, ha telefonon folytatják tovább.