Jessica Simpson egy film hatására szakított férjével

2007.02.06. 17:25
A szőke színésznő egy interjúban elárulta: 2005-ben azért dobta ki férjét olyan hirtelen, mert egy repülőúton látott film hatására rájött, hogy ezt kell tennie. Azóta már újra szerelmes, és gyereket is akar, igaz, először csak örökbefogadni: fél ugyanis a szülési fájdalomtól.

A szőke színésznő az ELLE márciusi számában vallott arról, mennyire rosszul esett neki annak idején, hogy elhagyott férje mindössze pár héttel azután, hogy kidobta, már randizgatott. A 2005. novemberi szakítás után a lapátra tett férj 2006. januárjában egy volt szépségkirálynővel mutatkozott, és ismerősök szerint akkor már egy hónapja együtt voltak. „Ó, ez nagyon bántott” – vallotta be most a lapnak adott interjúban a válópert kezdeményező szőke Simpson. „Mindössze két vagy három héttel utánam, hát ez valahol azért rosszul esett”.

Válás a vacsora végén

Jessica Simpson

Simpson és férje az MTV Newlyweds című reality showjában szerepelt 2004-ben, majd 2005 decemberében a színésznő hirtelen beadta a válókeresetet. Nick Lacheyt annak idején egy békés vacsora után érte felesége bejelentése, miszerint el akar válni. A popénekes később úgy emlékezett erre vissza: maximálisan meglepte a dolog, mert semmilyen előzményét nem érzékelte, hogy feleségének problémája volna a házasságukkal. A válást 2006. júliusában mondták ki.

Nagyhatású filmélmény

A szőke színésznő a lapnak most elárulta az előzményeket: épp Texasba utazott hazafelé repülőn, ahol a fedélzeti képernyőkön épp a The Notebook című romantikus dráma ment. Ennek hatására érte őt a megvilágosodás: „Átjött a film üzenete” – emlékszik vissza az interjúban. „Azt a fajta kétségbeesett pillanatot ragadta meg, amiben én is voltam. Szükségem volt rá, hogy egy kicsit lélegzethez jussak”.

Azóta mindenki szerelmes

Szakításuk után férjével azért kapcsolatban maradtak, amit az sem befolyásolt, hogy férje azóta az MTV-s műsorvezetővel, Vanessa Minnilloval randevúzgat. „Annyira az életem része, hogy ha akarnánk se tudnánk végleg elválni egymástól. És mindazoknak, akik járni akarnak majd velem a jövőben, ezt el kell fogadniuk. Segítenek találni valakit?” – lazázik az újságíróval a szőke, bár úgy tűnik, nincs szüksége segítségre: legutóbb az énekes-szövegíró John Mayerrel fotózták, és a lapnak is említette, hogy e-mailezgetnek. Azt is elárulta, hogy jelenleg igen boldog, de nem akarta ennél jobban körülírni a témát. A kérdésre, hogy szerelmes-e, csak annyit válaszolt: „nem mondtam, hogy nem”.

Örökbefogadna, mert szülni egyszer is sok

Függetlenül attól, épp jár-e valakivel az énekes-színésznő változatlanul fenntartja a már 2004-ben kifejtett véleményét, miszerint ő is csatlakozni akar a gyereket örökbefogadó celebek táborához. Azt azonban csak most árulta el az angol Star magazinnak, miért: mert nagy családot akar, de attól tart, a gyerekszüléssel járó macerát nem tudná egynél többször elviselni - írja a FemaleFirst.

„Szeretnék örökbefogadni, mielőtt saját gyerekeim lesznek. Hármat szeretnék, de nem hiszem, hogy képes volnék háromszor szülni. Az elsőnél majd kiderül, mekkora fájdalommal jár” – adta meg a mélylélektani magyarázatot. A színésznő azt állítja, Angelina Jolie inspirálta őt az örökbefogadásra: „Szerintem fantasztikus, amit csinál. A nemzetközi örökbefogadás robbanásszerűen terjed”. Az örökbefogadás mellett a színésznőnek egyéb nagyívű tervei is vannak: a világot is szeretné megmenteni, de erre egyelőre nem tért ki bővebben.