Katie Price, ismertebb nevén Jordan, újabb fehérneműsorozattal kápráztatta el a nagyérdeműt. Hogy a kevés testfelületet takaró daraboknak biztosan sikere legyen, még magához is nyúlt. A nagymellű híresség ez alkalommal viszont legalább kellő indokkal tehette közszemlére sok köbcentis melleit.

A Jordan néven is ismert Katie Price csütörtökön mutatta be a Katie Price Collection nevű fehérneműmárkája legújabb darabjait. Mivel Price amúgy is minden termékét a melleivel adja el, bizonyára úgy gondolta, itt most a szokottnál is többet kell nyújtania: a bemutató pózokat megkoronázta egy jól sikerült maszturbálásnak látszó jelenettel.

A csábos pózokra az angliai Essex-ben, az Asda szupermarketlánc - kifejezetten a nagyobb mellű nőkre tervezett - George kollekciójában megjelenő fehérneműmárka bemutatóján került sor. "Az én Katie Price-sorozatom a nagymellű nőknek készült, és biztosan állíthatom, hogy nagyon jól megemeli az idomokat - na és persze iszonyú szexi" - nyilatkozta a parfümjét és könyvét is melleivel népszerűsítő Price. "Sokan piszkafavékony modellekkel reklámozzák a fehérneműket, de én a családomat és a barátaimat szeretném rávenni a bemutatóra" - írja a Female First.

Katie Price árusít

Csöcsökkel bármi eladható

Jordanhez hasonlóan a kozmetikusai sem jöttek rá, hogy a májfolt méretű szeplőkel borított dekoltázs nem annyira szexi, így a modell agyonszoláriumozott bőrét ezúttal is barna foltok borították. Hogy mondjunk valami jót is: a piros-fekete fehérneműk viszont remekül harmonizálnak a Jordan jobb bokáját díszítő piros masniforma tetoválással is.

Azt mindenesetre biztosan kijelenthetjük, hogy a háromgyerekes modell mérföldekkel jobban nézett ki ebben a kollekcióban, mint abban a Barbie-felszerelésben, amiben a hónap elején hajsütővasait reklámozta. A 7 gyermekre áhítozó Jordan egyébként kijelentette, hogy az elkövetkező hónapokban még számtalan olyan termék jelenik majd meg, amin az ő neve szerepel majd. Arra azonban bizonyára továbbra is számíthatunk, hogy melleit az eladási ráták növelése érdekében ezentúl is közszemlére teszi, legyen szó akár kalapról vagy sminkkészletről.