A brit híresség ismét azt tette, amihez ért: szexi fehérneműben pózolva mutatta be legújabb termékét. Ezúttal nem könyvet, hanem parfümöt. Jordan, azaz Katie Price egyúttal kritizálta azokat a celebeket - többek közt Victoria Beckhamet-, akik nem elég merészek, hogy kicsit többet mutassanak egy-egy termékük reklámozása közben.

A brit glamour modell szinte minden héten bemutat valamilyen újabb terméket, amihez ő adta a nevét. Ezúttal legújabb parfümjét, a Besotted-et tárta a közönség elé egy londoni szórakozóhelyen - írja mrpaparazzi.com. Katie Price egyúttal kihasználta az alkalmat, hogy borsot törjön azoknak a sztároknak az orra alá, akik szintén saját illattal rukkoltak elő, ám ezt nem olyan merész öltözékben tették, mint ő. "Nem akartam, hogy ez a bemutató olyan unalmas legyen, mint Victora Beckhamé, Kelly Brooké vagy a többieké" - nyilatkozta a Daily Mirorrnak a híresség, aki különösen David Beckham nejének próbálkozását tartotta szánalmasnak. "Amikor megláttam azokat a képeket, amiken egy fehér ruhát visel valami szőrös izével a hátán, azt hittem, hogy csak úgy elment szórakozni. Nem gondoltam, hogy éppen a parfümjét reklámozza. Jobban is megerőltethette volna magát" - utalt celeb arra a bemutatóra, amit egy manchesteri üzletben rendeztek meg augusztus 29-én. Jordan ezért saját bemutatóján egy áttetsző csipkefűzőben jelent meg, ami előnyösen hangsúlyozta adottságait, amit pedig a ruha esetleg mégse mutatott meg eléggé, azt ő maga mutatta meg

.

Jordan, vagyis Katie Price előszeretettel ölt magára kihívó - vagy legalábbis furcsa - ruhákat, ha arról van szó, hogy el kell adnia valamit. Illetve valami kapcsán őt magát. Amikor februárban Pushed To The Limit című könyvét dedikálta egy londoni könyvesboltban, egy olyan fűzőt vett fel, amiből kibuggyant a keble, fehérnemű-kollekciójának bemutatóján egy melltartóban és egy bugyiban pózol a kamerák előtt, bár ez esetben érthető módon. Pár héttel később a Time for a Picnic című könyvét pedig szexi hableányként prezentálta, és a jól bevált receptet használta akkor is, amikor egy másik könyvbemutatón egy mélyen dekoltált kezeslábast öltött magára. Furcsa módon ágyneműkollekcióját egy egészen decens külsővel ünnepelte, akárcsak a lovasok és lovak számára tervezett termékeinek stamfordi bemutatóján, ahol még egy pink kabátot is felvett.