Angelina Jolie egy egész focicsapatot akar

2007.06.18. 14:29
Angelina Jolie legutóbbi kijelentése szerint legalább tizennégy gyereket szeretne. A cél eléréséhez a pár már a visszavonulását is bejelentette. Brad Pittnek nem lesz egyszerű dolga, ez még akkor is nagy meló, ha néhány srácot örökbe fogadnak.

A mostanában színészi karrierje helyett inkább a drámai fogyásával feltűnő Angelina Jolie csütörtökön a Comedy Central Daily Show című műsorában mesélt arról, hogy legalább hét, de inkább tizenhárom-tizennégy gyereket szeretne.

Nagyban űzik az ipart

Az emberek többnyire egyetértenek abban, hogy a pár egyik tagját sem rúgnák ki az ágyukból, és ezt az állítást sokan nemre való tekintet nélkül is fenntartják. Az örök álmodozóknak azonban fel kell kötniük a gatyájukat, ha valóban az egyik fél szerepét kívánják magukra ölteni, mert Jolie-Pitték nem viccelnek. Angelina Jolie nemrég bejelentette: "Szerintem mindketten már csak néhány évig tervezünk dolgozni. [...] Bradnek és nekem sok gyerekünk van. És még többet szeretnénk. A gyerekek sok időt igényelnek, és nem lehet egyszerre mindent csinálni." A már meglévő gyerekek miatt hagyják abba tehát néhány éven belül az aktív munkát, és kezdenek masszív gyerekgyártásba.

Mire jó a sok gyerek?

Azon kívül, hogy borzasztó fárasztó és körülményes a rengeteg gyerek - mert például Pitt kénytelen jogsit szerezni buszra is, ha neje terveit megvalósítják - egy csomó előnye is van lehet. Ennyi gyerekkel és annyi pénzzel, ami a szülőknek van, sikeresen lehet indítani például egy kosárlabdacsapatot komplett cserepaddal, vagy lehetnének ők az amerikai Kelly Family. De akár egy Hófehérke és a hét törpe adaptációt is előadhatnának váltott szereposztásban a Broadway-en.

Mi megmondtuk

Ezen mostani bejelentésen persze egyáltalán nem érdemes csodálkozni. Mi már egyszer megírtuk, hogy miért van szüksége a színésznőnek a rengeteg gyerekre. Csak a pontos számokat nem ismertük. A most bejelentett tizennégyes célszám azonban teljesen megfelel elképzeléseinknek.