Ikrei megszületése után Angelina Jolie-nak depressziós hullámai vannak, ráadásul akármennyire lefogy, azt képzeli, még mindig túl kövér. Ezt állítja a Star magazin, valamint azt, hogy Brad Pitt már régóta könyörög gyermekei anyjának, hogy forduljon problémáival orvoshoz, ami a lap szerint most végre elérkezett. Annyi biztos, hogy Angelina Jolie lassan elfogy.

Egyelőre csak a Star magazine állítja, de ők nagyon, miszerint a soványságáért folyamatosan cikizett Angelina Jolie valójában testképzavartól és szülés utáni depressziótól szenved, de most végre hajlandó rá, hogy orvosi segítséget vegyen igénybe.

„Angelina nem akarta elfogadni, hogy szenvedett, miután megszülettek az ikrek, és sokáig ellenállt Bradnek is, aki arra kérte, keressen segítséget. De végül beleegyezett” – nyilatkozta egy természetesen névtelen forrás a Star magazinnak.

A lap egy másik forrása szerint a pár még Franciaorszgában lakott, amikor Pitt keresett Jolie-nak egy párizsi orvost, akihez járhatott. Most, hogy Pitt forgatása miatt Németországba költöztek, és a 2800 négyzetméteres Parkschloss palotát bérlik, Jolie telefonon és webkamerán keresztül tartja a kapcsolatot párizsi orvosával.

Angelina Jolie

A színésznő az ikrek születése után gyorsan visszanyerte szülés előtti súlyát, de úgy érezte, hogy még mindig van rajta egy kis fölösleg, mostanra pedig már kórosan sovány lett. A kóros soványságról szóló pletykák egyébként nem először röppennek fel róla, tavaly nyáron már arról is szó volt, hogy Pitt rehabra akarja küldeni, hogy kicsit felhizlalják.

A történet hitelességét az is rontja, hogy egyelőre csak a Star magazinra hivatkozva jelentek meg róla anyagok, a lap weboldala viszont jelenleg nem hozzáférhető.

Angelina Jolie pénteken New Yorkban jelenik majd meg a szülés után először nyilvánosan, legújabb, Changeling című filmjének bemutatóján. Az ott készülő premierfotókon talán majd látszik, hogy mennyire sovány az az annyira.