horoszkóp

Balhézik az anyós Angelina Jolie-val

2007.11.08. 13:11
Bár a két nő között soha nem volt felhőtlen a viszony, most még tovább romlott a helyzet. A színész édesanyja ugyanis leteremtette jövendőbeli menyét, aki egy brit lapnak drogos múltjáról mesélt.

A színésznő nemrég azt nyilatkozta a Mirror című újságnak, hogy a múltban szinte minden kábítószert kipróbált. Ez a kijelentés azonban kicsapta a biztosítékot a celeb párjának édesanyjánál, Jane Pittnél. Az aggódó mama fel is hívta menyét és felvilágosította arról, hogy talán nem kellene dicsekednie botrányos múltjával. „Szerinte nem csak magára kellene gondolnia. Inkább a gyermekeire és a családjára legyen a tekintettel” – ismertette Pitt mama véleményét egy közeli barát.

Elnézést kért

A bennfentes szerint Jolie azonnal elnézést kért Pitt édesanyjától, de amint ez megtörtént, azonnal átadta a telefonkagylót pasijának.„Brad felhívta édesanyja figyelmét arra, hogy az utóbbi időben az egykor vadóc Jolie mennyire megváltozott. Majd hozzátette, hogy ez a vita újabb feszültségeket okozhat kettejük kapcsolatában” – olvasható egy ismerős nyilatkozata az msnbc.com oldalán. Az illető azt is hozzátette, hogy Angelina Jolie-nak nem csak anyósával, hanem a család többi tagjával sem túl jó a viszonya. „Mindig történik valami, ha Angie találkozik a Pitt-klánnal. Úgy gondolja, hogy bizonyos dolgok, például a gyerekek beiskolázatása, nem tartozik rájuk. Szóval ez bizony gyakori téma. Már Bradnek is panaszkodott arról, hogy semmi közös nincs benne és az ő családtagjaiban.”

Angelina Jolie egy konferencián

Jön az unoka

Úgy tűnik, hogy a Pitt família szíve még mindig a színész exfeleségéhez, Jennifer Anistonhoz húz. Pedig az anyósjelölt a többi családtaggal egyetemben jobban tenné, ha elásná a csatabárdot Jolie-val, ugyanis a híresztelések szerint menyük Pitt második gyermekével várandós. A reménybeli apa már hetekkel ezelőtt pedzegette, hogy Maddox, Pax, Zaharah és Siloh után készen állnak a következő babára, ráadásul múlt héten egy óvatlan olasz szóvivő elkotyogta, hogy a celeb valószínűleg azért mondott le egy fontos beszédet, mert terhes.