horoszkóp

Közös tetkót csináltatott a Jolie-Pitt pár

2007.08.26. 21:23
Angelina Jolie és Brad Pitt miközben sokan a szétmenésükről beszélnek azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy közös tetoválást készíttetett. Közben Jolie fogyásának a hátterében a hepatitist látják.

Közös chicagói tartózkodásuk alkalmával az egykoron álompárnak kikiáltott kettős közös tetoválást varratott fel magának - írja a Popcrunch. Azt nem lehet tudni, hogy pontosan milyen tetoválástok készültek, de a szállodájukba rendelt szakember szinte egész nap rajtuk és néhány velük tartózkodó személyen dolgozott. "A vállalat egyik művésze észrevétlenül felment a Peninsula Hotel 18. emeletére. A napjának jórészét azzal töltötte, hogy Bradet és Angelinát, valamint a stáb és a biztonságiak néhány tagját varrta" - mesélte egy chicagói forrás. Ezzel az akcióval beálltak az olyan párok sorába, mint Britneys Spears és Kevin Federline, akik szintén tetováltatták magukat. Náluk egyébként a dobókocka a csuklón volt a közös jegy.

A gyanús fogyás nyomában

Hepatitis és terhesség
Az esetleges következő Jolie-Pitt baba egészségét nem veszélyezteti elképesztő módon, ha kiderül Angelina Jolie-ról, hogy hepatitis-fertőzött. A Hepatitis-C esetében, ami a leggyakoribb hepatitis a 20 és 40 közötti nők körében, általában 0 és 18 % között van annak az esélye, hogy a magzat elkapja anyjától a betegséget. Annak ellenére, hogy a fertőzés átadásának kicsi a valószínűsége, és a szülés előtt nem is lehet megfelelően kezelni a csecsemőben a betegséget, mindenképpen ajánlott az orvosi kezelést igénybe venni.

Közben a Star magazin arról számolt be, hogy Angelina Jolie fogyása mögött talán egy hepatitis-fertőzés állhat. A Star forrásai szerint Brad Pitt sikeresen meggyőzte Angelina Jolie-t, hogy nézzen meg egy orvost, mert a fogyása most már kezd igazán aggasztó lenni. "Lefolytatták a vizsgálatokat és Bradet és a családját arról értesítették, hogy Angelina betegsége valami olyasmi lehet, mint a hepatitis, de Brad azóta nem nyilatkozik, szerintem tudja, mi a baj, de nem akarja elmondani az embereknek" - mondta el a forrás a Starnak. "Angelina kedve egyszer ilyen, egyszer olyan, gyakran változékony. Egyszer hozzávágta Bradhez, hogy csak azért van vele, mert ő a gyerekeik apja. Brad sokkal odaadóbb, gondoskodóbb velük, mint Angelina" - folytatta a barát.

Nem Angelina Jolie lenne az első hepatitis-szel fertőzött híresség. Még 2002-ben Pamela Andersonról derült ki, hogy hepatitis-C fertőzése van. Ő a betegséget akkori férjétől Tommy Lee-től kapta el, méghozzá akkor, amikor közös tetoválást készítettek.