horoszkóp

Brad Pitt beállt a zöldek közé

2007.08.23. 17:09
A színész a Katrina hurrikán utáni helyreállításban vett részt, ahol környezettudatos tervezéssel készült házakat húznak fel New Orleans-ban. Ennek ellenére az építkezésre rendszeresen magángéppel érkezik, meg úgy általában mindenhova. A gyerekek ráadásul összeverekedtek, mégsem sikerült jól a bőrszín szerinti csoportosítás.

Brad Pitt ellátogatott arra a házépítésre, amit a Global Green és a Home Depot alapítvány szervezett, aminek során 18 lakást építenek fel 23 családnak New Orleans hurrikán sújtotta részein. Pitt még egyik készülő filmjének forgatása idején költözött a városba a családjával az év elején, és nagyon megszerette azt – számolt be róla az NBC nyomán a People.

Zöld házak

A házakat környezetbarát építőanyagokból építik fel, és az egész építkezésnél szem előtt tartják a környezetvédelmet. Ennek jegyében duplaablakokat, és takarékos izzókat is használnak. A kezdeményezés ezen része kifejezetten tetszhetett Brad Pittnek, aki mostanában egyébként is szívesen beszél bolygónk védelméről. „Most egy csomó probléma van a világban az olajfüggőségünk miatt” – mondta el a színész a US Weekly magazinnak.

Nem zöld repülés

A US Weeklyben tett kijelentésnek tökéletesen ellentmondanak Brad Pitt közlekedési szokásai. A National Ledger csak az utóbbi időből említ néhány esetet, amikor a mostanában a környezetvédelemmel kacérkodó színész magángéppel repkedett, mint tudjuk így egy csomó másik ember helyett fogyasztva az üzemanyagot. Az egész azzal kezdődött, hogy Pittnek dolga lett volna egy kaliforniai bíróságon, de ezt elhalasztotta, mert a tengerentúlon nézte Jolie munkáját. Aztán Chicagoba repült, ahol ismét Jolie munkáját figyelte meg. Később megint fogott egy magángépet, hogy Los Angeles-be repüljön, ahol teljesítette a korábban elhalasztott kötelességét, végezetül még ugyanazon a napon visszarepült Chicagoba. Erre az útra legalább 1200 liter üzemanyagot használt fel – a különféle repülési beszámolókból szerzett adatokból megtippelve.

Színre szín, számra szám

Angelina Jolie-ról korábban kiderült, hogy életének harmóniájához az is hozzátartozik, hogy családtagjainak színárnyalatai illeszkedjenek egymáshoz, valamint, ha lehet a gyerekek között még némi színátmenet is legyen, ezért is keresnek Zahara mellé csádi kislányt. A gépezetbe most hiba csúszott, mert a két színtestvér, Maddox és Pax Thien nem jön ki olyan jól egymással, mint szüleik szeretnék – írja a National Ledger. Jolie elmondta, hogy, ha a kis Maddox meg akar valamit nézni, és Pax Thien az útban van, akkor egész egyszerűen odébb löki vietnámi testvérét, vagy megveri egy kicsit, mint ahogy az a legutóbb is történt. A The Boots Girls Jolie legújabb filmjének a forgatásán figyelte meg, hogyan szórakozik a két kisgyerek: „Amikor a két fiú civódott, akkor közben egymást ütögették, sőt az egyik még ököllel is behúzott a másiknak”.