horoszkóp

Punciplasztikára készül Jordan

2007.06.06. 11:07
Peter Andre felesége ebben a hónapban ad életet harmadik gyermekének, és azt tervezi, hogy ezután rendbehozatja majd a gyerekszüléstől megkopott fényű vagináját.

A 29 éves nagymellű modellnek eddig két fia született - Harvey, a Manchester United egykori játékosától, a trinidadi Dwight Yorke-tól, és Junior, akinek a hivatalosan antiférfinak nyilvánított Peter Andre - a modell jelenlegi férje - a büszke apja.

Az OK! Magazinnak a harmadik gyerekével várandós Jordan így nyilatkozott: "Az a helyzet, hogy én nagyon szűk vagyok, az első fiam, Harvey pedig hatalmas baba volt, és nagyon nehéz volt megszülnöm őt. Tudom, hogy sok nő szenved a szülés után, én is érzem, hogy más vagyok odalenn, úgyhogy majd meg akarom vizsgáltatni magam".

Ősanyai őserdő

Miután a szigorú szextilalomnak köszönhetően mindhárman átvészelték Peter Andre agyhártyagyulladását, Jordannak van ideje a vaginájáról elmélkedni: "Az anyák biztosan tudják, hogy a szülés után már nem ugyanolyan szűk az ember, mint amennyire szeretné. Nem egy megtervezett, divatos vaginát szeretnék, de lehet, hogy pár öltéssel többet kapok majd, míg odalenn dolgoznak rajta." Hozzátette azért azt is, nem egyszerűen hiúsági okokból tervezi újraszabatni magát, hiszen: "Peter úgy szeret engem, ahogy vagyok."

A szilikonkirálynő azt is kikotyogta, hogy a nagy hasa miatt gondjai vannak szeméremszőrzete rendben tartásával. Peter Andre, a férj nyilatkozata is ezt támasztja alá, szerinte felesége legféltettebb testrésze "félig kopasz, félig pedig egy őserdő." További részleteket szerencsére nem árult el.