Jordan mellbimbót villantott egy könyvdedikáláson

2008.02.15. 18:50
A modell fűzős Szupernő-kosztümjében túl nagyot nyújtózkodott, így mindenki megtudhatta, milyen szépen gyógyul decemberi mellplasztikája. Ja, és az új könyvét is bemutatta.

Az önmagát melleivel folyamatosan napirenden tartó modell épp új, Pushed To The Limit című könyvét dedikálta egy londoni könyvesboltban, amikor kisebb ruházati baleset érte: a mellbimbóit amúgy is épphogy csak fedő Szupernő-kosztümjében túl nagyot nyújtózkodott. Persze nem valószínű, hogy ez véletlen volt: így kell könyvet bemutatni.

Szép munka volt

Jordan bemutatta

A dedikáláson a könyv sokkal kevésbé volt érdekes, mint hogy Jordan fehér shortot, vörös-fehér csíkozású fűzőt, hozzáillő csukló- és lábszármelegítőket, valamint piros tűsarkút viselt. Jordan – polgári nevén Katie Price - melleiről az egész világ tudhatja, hogy mesterségesen duzzadtak ekkorára, és hogy már neki is elege lett belőlük, ezért karácsonykor egy számmal kisebbre szabatta őket. És hogy még ezeket is túl nagynak találja. A közeli fotókon ugyan jól látszanak a mellbimbója körüli műtéti hegek, de bizonyára mindenkinek megnyugtató tudni, hogy milyen szépen gyógyul.

Népmesei elemekben gazdag életút

A mellesleg bemutatott könyv egyébként a modell fantasztikusan izgalmas és tartalmas életének történetét dolgozza fel, dúsan alkalmazva az „izgalmakat, csillogást, érzelmi fordulatokat” – amint azt az ajánló ígéri. „Bár boldog házasságban él Peter Andréval, az elmúlt pár éve viszontagságos volt: szülés utáni depresszió, vetélés, gyerekei és férje biztonságáért és egészségéért való folyamatos harc és aggódás. Ám ez a szenvedélyes, erős, érzékeny és független asszony soha nem tört meg, és mindig a végsőkig hajtotta magát. Most pedig karrierje szárnyal, megszületett a kislánya, férjével pedig szerelmesebbek, mint valaha” – állítják elénk Jordant nemes szerepmodellként a könyvajánló újabb tanulságos mondatai. Bár a tavaly kirúgott dadus nem pont így látta.