Jolie és Pitt 22 millióból rendezik be a gyerekszobát

2008.06.10. 18:10
Közeleg a nagy nap, Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei hamarosan világra jönnek. A sztárpár az előkészületek jegyében megrendelte a babaszoba berendezését, amelynek minden egyes darabja rózsaszínű, így igazolódni látszott az a híresztelés, hogy a színésznő tényleg két kislánnyal várandós.

Egyre jobban közeleg Angelina Jolie szülésének időpontja, ezért elkezdték berendezni az ikrek szobáját, egész pontosan a lakosztályát, ugyanis egy 140 ezer dollár (22,4 millió forint) értékű bútorral felszerelt helyiséget semmiképpen sem lehet simán gyerekszobának hívni. A pár a sztárok kedvenc gyerek-lakberendezési boltjából, a Petit Tresor üzletből rendelte meg a luxusberendezést születendő gyermekeiknek.

Luxus rózsaszín kivitelben

Pitt és Jolie annak rendje és módja szerint mindenből kettőt és mindenből rózsaszínűt vásároltak, akaratlanul is megerősítve, hogy valóban két kislányt vár a színésznő. Vettek kristálycsillárokat 899 dollárért (143 ezer forint),'Versailles típusú' kiságyakat 3200 dollárért (512 ezer forint), hozzáillő komódokat 2800 dollárért (448 ezer forint), mózeskosarat 800 dollárért (128 ezer forint)és ruhásszekrényeket 4500 dollárért (720 ezer forint). Természetesen bevásároltak játékokból is, az ikrekre egy halom kasmírból készült plüssállatka vár a frissen berendezett otthonukban, írja a FemaleFirst.

Klikk!

A sors nem hagyta titkolózni Jolie-t

Ha Angelina Jolie-n és Brad Pitten múlik, valószínűleg egyszer sem nyilatkoztak volna a színésznő terhességéről, azonban hála a véletlenek összjátékának, szépen lassan elismerték a nyilvánvaló tényeket. Jolie első nyilatkozatát a terhességéről annak köszönhetjük, hogy egy jól irányzott bébirúgásnak sikerült kizökkentenie a beszédéből és így rákényszerült arra, hogy beszéljen áldott állapotáról. Azért pedig, hogy a világ megtudta, hogy tényleg ikreket vár a színésznő, egyes-egyedül Jack Blacknek lehetünk hálásak, ugyanis egy riport kellős közepén kikotyogta az egyébként hadititoknak minősülő információt.

Jolie vs. Lopez

Titkolózásban és hírzárlatban Pitt és Jolie egyértelműen a legjobbak között van, azonban sehol sincsenek Jennifer Lopezhez képest, ha a költekezést vesszük figyelembe. Ha megnézzük a két luxuslakosztály berendezését, láthatjuk, hogy a kristálycsillár, az antik stílusú bútorzat mindkét ikerpárnál az alapfelszereltség közé tartozik. Háziállat terén is azonos a lista, hiszen Lopez pónikat ajándékozott újszülöttjeinek, és Pitték új házához is járt a mostanság egyre elengedhetetlenebbnek tűnő miniparipa. Azonban a kényeztetési versenyben az abszolút győztes mégiscsak Jennifer Lopez lett, hiszen az énekesnő, aki februárban adott életet ikreinek, csakis a gyémántcsörgőt tartotta méltónak csemetéihez, míg Jolie ikreinek be kell érnie a kasmír játékokkal.