horoszkóp

Kelemen Anna újabb pornófilmben tündököl

2006.12.19. 09:27
A 2004-ben forgatott filmben Annácska már szőke és bögyös, akár most is készülhetett volna. A playmate szerint ez egy lejárató kampány, a Velvet szerint meg már nincs mit lejáratni.

Megérkezett, és már letölthető a netről a már beharangozott, ismét leszbikus cselekményű akciófilm Kelemen Anna munkásságából. A két és félórás darabban a szőke playmate Király Katival, azaz Cathy Moore-ral adja elő magát - írja a Blikk. Moore szerint Anna meggyőzőt alakított: bár a forgatás előtt azt mondta, ez az első filmje, nem ez érződött rajta, "sőt".

Annácska régi karrierje újra életre kel

Az állítólat még 2004-ben készült film kétévi lappangása a gyártó cég képviselője, Kósa Gábor szerint annak köszönhető, hogy forgatás után az anyag eltűnt, most pedig hirtelen mégis előkerült. Illetve "sikerült visszaszerezni".

Értékválságban a pornós playmate

Bár Kelemen annak idején azt állította, a pornózás nem férne bele az értékrendjébe, ez már nem az első filmje a témában. A Blikknek most úgy fogalmazott: valakik a karrierjét akarják tönkretenni azzal, hogy amikor végre tiszta lappal indulna, mindig történik valami. A playmate azonban azt is kifejti, nincs semmi titkolnivalója, és szerinte ebben a leszbifilmjében sincs semmi kivetnivaló.

A média felé alsó megközelítésből érkező Kelemen már hónapok óta lebegteti, hogy új karrierjének beindításán fáradozik, meg különben is elege van már a plazabarbi-imázsból, de karrierterveiről bővebbet azóta sem lehet tudni, és a beígért imázsváltást se látjuk egyelőre. A látszat ellenére azonban lehet, hogy karriertervként mégsem a pornózásra gondolt, mert a lapnak úgy fogalmazott: ami eddig volt, azt felvállalja, de új szerepekre már nem lesz kapható. Nyilván, mert már megint nem fér bele az értékrendjébe.