A kis magyar Paris Hilton legújabb filmjében egy lánnyal kezd akcióba, majd négyezer forintot kap egy kielégített férfitól.

A Playmate-ként feltűnt, ám azóta már saját jogon médiabarbi Kelemen Anna legutóbb retkes talpakkal pózolt egy pornócasting-videón, majd egy egész csapat pasit rendezett le a Camping Extreme című német alkotásban. Legújabb, a világhálóra került filmjében az akkor még barna és egyáltalán nem barbikülsejű lány egy barna, rövidhajú nővel enyeleg - írja a Színes Bulvár Lap.

Hárman a kúriában

A Casa de Cura című remek elején Anna és egy ismeretlen lány egy fürdőkádban pocsol, majd szexuálisan egymásba feledkeznek, később pedig egy férfi is beszáll, aki a végén négyezer forinttal fizeti ki a magát ma már egymillió forintos Playmate-ként definiáló Annácskát.

Csendben marad

Kelement ezúttal is a jellegzetes tetoválás és a testén lévő anyajegyek alapjánlehet beazonosítani. A Paris Hilton nyomában érvényesülni próbáló magyar látványosság azonban most nem nyilatkozik legújabb filmjéről: mint a lap írja, szombat óta elérhetetlen. Pedig legutóbb még kifejtette: azt se bánja, ha pornókarrierjével kapcsolatban írnak róla, a lényeg, hogy forogjon a neve.