Kelemen Anna pornózással tér vissza

2007.06.19. 09:11
Bár beígérte, hogy megkomolyodik és nagyívű médiakarriert kovácsol magának, a szőke Playmate nagy lendületében mindössze egy társkereső szexmagazinig jutott. Ezzel ráadásul meg is szegte a Playboyjal kötött szerződését, ami még jó sok pénzébe is kerülhet.

Kelemen Anna véletlenül előkerült pornófilmjei után most egy társkereső szexmagazin címlapján szerepel, a belső oldalak fotóin pedig vibrátorral mutatja meg tehetségét – írja a Bors. A Playmate ugyan médiakarriert tervezett magának, ezzel a húzással azonban megint csak a pornóiparban kötött ki, ráadásul ahelyett, hogy ő keresne rajta, elképzelhető, hogy még neki kerül majd pénzébe.

Pornózhat, csak ne címlapon

A Bors szerint ugyanis Kelemen annak idején olyan szerződést kötött a Playboyjal, ami tiltja, hogy címlapfotózás után egy másik lap elején pucérkodjon. Radnai Péter, a lap főszerkesztője ugyanakkor a Bors érdeklődésére azt mondta, jelenleg nem foglalkoznak Kelemen Annával, és arról sem nyilatkozott, beperelik-e 2005-ös Playmate-jüket. Maga az érintett természetesen nem szólalt meg a Bors megkeresésére, jó szokásához híven ugyanis elérhetetlen.