horoszkóp

Kelemen Anna majdnem hülye picsa lett

2007.11.28. 18:53
Az elmúlt hetekben sorra jelentek meg a cikkek arról, hogy te jó ég, Kelemen Anna megint kábítószerezik. Még nagy barátja, Havas Henrik is aggódott a pornós eltűnése miatt, hiszen ő nemrég még a tanár úrnál könyörgött, hogy hallgassa meg. Annácska ma a tévének nyilatkozott morcosan, és elárulta: kicsin múlt, hogy hülye pinává váljon.

Anna, aki könyvének sikere okán megemelte ezer eurós tarifáját, komolyan nézett az Aktív kamerájéba és elmondta, hogy napok óta a tudta nélkül jelennek meg cikkek róla. Nemrégiben ugyan beismerte, hogy drogozik, de fájlalta, hogy ezt pont Havas dobta oda az újságíróknak. Amúgy is éppen elég baja van harapós vadállata miatt, és szegényt most a rendőrség is felkereste a narkós híreknek köszönhetően.

Korábban ugyanis az elterelés (leszoktató kezelés) választása miatt úszta meg a büntetést a kokaint kedvelő celeb, viszont ha valaki visszaesik, akkor az már bűnténynek minősül. Éppen ezért mondta a műsorban Kelemen Anna a cikkekről, hogy "korábban fogyasztottam kokaint, de túl vagyok rajta, és innentől kezdve ez nem vicces".

Szerepzavar

A duzzzadt szájú playmate durcásan azt is elmondta, hogy komolyabban veszi magát annál, mint hogy ilyesmibe újból belemenjen. Tovább vitte a gondolatmenetet és hozzátette, hogy "régen azt hittem, hogy elértem valamit, micsoda tálentum lehetek. Kicsit elszálltam". Viszont körülbelül egy éve rájött arra, hogy kissé belekeveredett a szerepbe, és "közel álltam ahhoz, hogy hülye picsává váljak". Nem vártuk tőle ezt az őszinteséget, de most megkaptuk.