Kate Moss kirakta Dohertyt

2007.07.05. 14:48
Úgy tűnik, a modell besokallt: kivágta Pete Dohertyt zongorástul, képestül, mindenestül. Lecseréltette a zárakat, biztonsági őröket fogadott, hogy elzárja magát pasijától. Az ok: gyanúja szerint a zenész megcsalta.

Kate Moss és Pete Doherty úgy tűnik, végleg szakított, de ez nem igazi újdonság, a párral kapcsolatban ez a mondat már jópárszor megjelent. Ezúttal azonban a szokásosnál kicsit mégiscsak komolyabbnak tűnik a dolog, mert a modell demonstratívan ki is dobálta Doherty cuccait a lakásából. A szakítás valamikor a hétvégén történt, a zenész holmijainak eltávolítása pedig szerdán.

Mennek a cuccok

Kate Moss költöztetőket fogadott, pasija minden cuccát elvitette annak Hackney-i lakásába, ami London egyik legszegényebb és legkétesebb környéke. A drogozásba némiképp belerokkant modell kidobta pasija zongoráját, képeit, gitárjait, valamint a ruháit is néhány jól megtömött bőröndben – írja a Daily Mirror. „[Kate] új biztonsági őröket fogadott, és Pete nem mehet a ház közelébe [...] Volt néhány csúnya veszekedésük a hétvégén, a legrosszabbak amióta járnak. Kate tajtékzik a dühtől. Gyűlöli, ha bolondot csinálnak belőle, és nagyon féltékeny lesz. Nem fogja tűrni a hűtlenséget” – mondta egy barátjuk.

Moss hisztérikus kitörésének oka, hogy Dohertyről pénteken olyan fotók jelentek meg, amelyek szerint a zenész a londoni Crystal nevű éjszakai klubban meghitt közelségbe került egy dél-afrikai modellel. A fotók eredményeként a pár másnap piszkosul összeveszett, majd Moss tajtékozva összepakolt és lányával együtt Párizsba repült, ahol hétfőn amúgy is lett volna egy bemutatója John Galliano tízéves Dior-pályafutása alkalmából. Utolsó pillanatban azonban könnyek közt mondta le a fellépést, majd visszatért Londoba.

Miközben a cuccok London keleti felében vannak, addig a cuccok tulajdonosa, Doherty a város nyugati részében tengeti napjait egy lakókocsiparkban. "Pete összetört. Imádja Kate-et és azt az életformát, ami azzal jár, hogy a barátja lehet. Korábban is volt már, hogy összeveszett Kate-tel, de [Kate] eddig mindig visszafogadta. Most először van az, hogy Kate komolyan gondolja. [...] Pete megígérte, hogy mindent megtesz azért, hogy visszakaphassa. Azt mondta, hogy korábban bevonul az elvonóra, de Kate-et ez nem érdekli" - mesélt a másik fél érzéseiről egy másik barát.

Megvan a magyarázat

A szakítás, meg persze a drogok és a zaklatott életvitel adhat magyarázatot arra is, miért késett el Doherty bírósági tárgyalásáról hét elején, melynek következtében most választhatott az elvonó és a börtön között.