horoszkóp

Keith Floydot letartóztatták ittas vezetésért

2004.11.11. 13:08
A mókás chef kedden frontálisan összeütközött egy terepjáróval, a szondáztatás során pedig alkoholt találtak szervezetében. Mivel a baleset során egy nő megsérült, Floydot letartóztatták ittas vezetésért.
Az alkoholos állapotot a baleset után a rendőrségen elvégzett második vizsgálat is megerősítette. Floyd nyolc órát töltött a fogdában, majd óvadék fejében kiengedték.
#alt#
Floyd online interjún nálunk

Egy nővel a hídon

A tévészakács Peugeot 806-osával ebédidőben egy hídon ütközött össze egy nővel, aki Land Rover Discoveryt vezetett. A hölgy csak kisebb sérüléseket szenvedett. A Coleshill nevű helységen történt karambol szemtanúja, Peter Richardson szerint Floyd autója eléggé behorpadt.

Keith a király

Floyd 1985 óta vezet főzőshowkat, a Földnek talán nincsen olyan pontja, ahol még ne ütött volna össze valami finomat, majd ne öblítette volna le egy finom borral vagy helyi italkülönlegességgel. Állítólag még Jamie Olivert is ő inspirálta. Jelenleg feleségével, Tess-szel egy XVII. századi angol kastélyban élnek.

A hatvanéves Floyd a tévében rendszeresen fogyaszt alkoholt a nézők nagy örömére, a szondáztató rendőröket azonban ez a tény hidegen hagyta. Floyd már négyszer nősült, és amikor online interjún volt a Velvetnél, akkor is mindenkit levett a lábáról.

A tárgyalást november 23-ára tűzték ki.