horoszkóp

Arca szétszabdalásával fenyegették Keleti Györgyit

2008.02.04. 21:22
Több fenyegetős hívást is kapott Keleti Györgyi, amióta a Velveten megjelent, hogy a modell aktképeivel reklámozza magát egy olasz lányközvetítő oldal. A néha durva fenyegetők arra kérték, vetesse ki az oldal elérhetőségét a megjelent cikkekből, mert úgy könnyen kiderül, kik azok a magyar lányok, akik tényleg az olasz közvetítőnek dolgoznak.

Keleti Györgyi arra kérte a Velvetet, valamint több más újságot is, hogy vegyék ki cikkeikből annak az escort oldalnak a linkjét, ami többek között az ő arcával is hirdette magát. A modellt ugyanis egy hét alatt több, szerinte az oldalon szereplő lány, vagy megbízottjuk is zaklatta telefonon, rosszabb esetben meg is fenyegette. „Másoknak valószínűleg több kellemetlensége adódott az ügyből, mint nekem. Vannak lányok, akik szerették volna titokban tartani azt, hogy mivel foglalkoznak. Nagyon sajnálom, senkinek nem akartam bajt okozni” – nyilatkozta lapunknak Keleti Györgyi.

Bár volt, aki azzal fenyegette, hogy szétveri az autóját, más pedig azzal, hogy összeszabdalja az arcát, Keleti Györgyi megérti a felháborodást. „Ha velem történne ugyanez, akkor én is megkeresnem az illetőt, hogy valamit tegyen annak érdekében, hogy ne szerepeljen mindenhol annak az oldalnak neve, vagy címe, amin hirdetem magam.”

A volt honvédelmi miniszter, Keleti György lánya hozzátette, a családján belül nem okozott problémát, hogy megjelent ez a cikk, és a barátja is tudja, hogy „ez az egész csak hülyeség.”

A fix telefonszám átka

„Elég sokan ismerik a telefonszámomat, és sajnos könnyen ki is adják. Nem vagyok olyan, aki havonta lecseréli a telefonszámát.” Így nem ez az első eset, hogy ismeretlenek zaklatják „Előfordult, hogy valaki több héten keresztül hívogatott hajnali kettőkor-háromkor egy ismeretlen számról, és egyszer sem szólt bele. Volt olyan is, aki találkozni akart velem. Ez valószínűleg más ismert emberekkel is megtörtént már.”

Keleti Györgyi szerint sok magyar lány, többek között talán ismertebb hölgyek is külföldön próbálnak némi mellékesre szert tenni, ő azonban nem ítéli el azokat, akik ilyen munkát végeznek. „Mindenkinek tiszteletben tartom a munkáját, bármivel is keresi meg a kenyerét. Nem szeretek mások pénztárcájában és életében turkálni. Ha valaki nem lop, nem gyilkol embert, nincs jogom elítélni. Nem tisztem mások felett ítélkezni. Nem gondolom hogy bűn, amit ezek a lányok csinálnak.”

A modell elmondta, nem véletlen, hogy mostanában több lejárató cikk jelent meg róla, például, amikor hírbe hozták egy családos fideszes politikussal, Bagó Zoltánnal. A modell úgy véli, hogy egy hozzá közel álló ember a felelős mindezért, akivel - munkájuk miatt - üzlettársával, Kis Hegedűs Rékával minden személyes titkukat megosztották.

A Csillag születik döntőse feljentést tett

Kovácsovics Fruzsina, az RTL KLub Csillag születikjének döntőse nem magánúton intézi el a fenyegetéseket. Miután levélben többször zaklatták, a rendőrséghez fordult. De mint a tévé hétfő esti sztármagazinjából kiderült, maga is gondoskodik a védelméről, családjából mindig elkíséri valaki a fellépéseire.