horoszkóp

Keleti Györgyi összeköltözött 12 évvel fiatalabb pasijával

2008.01.07. 10:37
A modell három hete összebútorozott új barátjával, akivel a korkülönbség ellenére is tökéletesen megértik egymást. Keleti Györgyit állítólag Tóth Vera beszélte rá arra, hogy ne törődjön az előítéletekkel, és nyugodtan randizzon a huszonegy éves fiúval.

Keleti Györgyi két tönkrement házasság, és egy öt évig tartó jegyesség után végre megtalálta a boldogságot a huszonegy éves K. Norbert oldalán – adta hírül a Blikk. A modell a lapnak elmondta, hogy párját tavaly nyáron ismerte meg, de egy ideig nem volt több köztük, csak barátság. „Pár hete fordult a kocka, és olyannyira egymásba szerettünk, hogy hozzám költözött” – nyilatkozta Keleti Györgyi, akit állítólag barátnője, Tóth Vera beszélt rá, hogy ne törődjön a korkülönbséggel. Pedig a Keleti-családban nem Györgyi lenne az első, aki egy fiatalabb férfival kezd. Nővére, Keleti Andrea kilenc évvel ezelőtt állt oltár elé a nála tíz évvel fiatalabb táncpartnerével, Zoltánnal. A házaspárnak azóta két gyermeke is született.

Keleti Györgyi a Blikknek azt is elárulta, hogy a huszonegy éves fiú - sok kortársától eltérően – ahelyett, hogy a haverokkal bulizna, inkább barátnőjével tölti az estéket. „Együtt főzünk, tévézünk. Teljesen átlagos életet élünk. És a korkülönbség ellenére tökéletes az összhang köztünk” – nyilatkozta az egykori honvédelmi miniszter, Keleti György lánya. Ezt a csodálatos harmóniát egyik feljelentőnk története is megerősíti. "Csütörtökön a Béke úti Shell kúton egy fotóriporter fotózta Keleti Györgyit (aki élőben sokkal szebb) egy számomra teljesen ismeretlen, jóképű fiatal fiúval. A kutas sráctól kíváncsiskodtam, de ő is csak annyit tudott, hogy a fotóriporter az egyik bulvárlaptól van. A fotózás jó hangulatban telt, sok nevetéssel és beszélgetéssel. Mindenesetre összeillő, a boldogságtól sugárzó párt alkottak. Farmerban és egyszerű hétköznapi viseletben voltak, majd egy nagy fekete BMW-vel sietve és integetve hajtottak el. Aranyosak voltak" - boronálta össze a fiatalokat Anikó.

Klikk!

Tóth Gabinak köszönhetően október közepén egyszer már felröppent a pletyka, miszerint a modell szerelmes, ő azonban nem nyilatkozott az úriember kilétéről. Eközben jóval többet lehetett hallani Keleti Györgyi egyik felfedezettjéről, Mihályi Sebastianról, a modellfiú ugyanis bevallotta, hogy zsenge kora ellenére több szépészeti beavatkozáson is átesett, például botox-injekciókat adatott be magának, feltöltette a száját és a mellét is megoperáltatta.

Györgyi hallgatásának és a titkolózásnak az lett a vége, hogy a modellt a Blikk hírbe hozta dr. Bagó Zoltánnal. Természetesen a fideszes politikus és Keleti Györgyi is tagadta, hogy bármi is lenne köztük. Dr. Bagó Zoltán elárulta, hogy a modell az egyik barátjával jött össze, és ő, valamint felesége "csak lelki szemetesládái" a párnak.