horoszkóp

Keleti Györgyi kukkolós leszbipornóval verte át Kovit

2008.10.30. 17:27
A playmate a rádióban árulta el, hogy pornóforgatással heverné ki azt a megrázkódtatást, amit egy régi pornófilmjének előkerülése okozott a lelkében pár hete. Persze mindezt csak viccből mondta, pedig Kovács "Kovi" István úgy lelkesedett az ötlet hallatán.

A playmate - aki pár hete csak azért nem akart öngyilkos lenni egy előkerült pornóvideója miatt, mert egy Skorpió jegyben született nem olyan -, már annyira túlvan a megrázkódtatáson, hogy szívesen forgatna leszbipornót. Ezt mondta legalábbis a Tabu Rádió műsorában Kovács "Kovi" István pornóproducernek, aki azonnal szerződős hangulatba került a hírtől, pedig Keleti - mint a Velvetnek később elárulta - csak poénnak szánta a közlést.

A következetes lépést nem indokolta, csak annyit jelentett ki az adásban, hogy Alexa Diamonddal képzeli a szereplést, és hogy "kukkolós, kinézegetős leszbi alkotást" forgatnának. De tényleg. "Komolyan, és ezt most tényleg komolyan mondtam. Alexával ezt beszéltük a kocsiban, egy-két év múlva szeretnénk egy közös leszbi filmet" - bizonygatta elhatározottságát Keleti az adásban, csak abban nem volt biztos, hogy Diamonddal közösen kellő vonzerőt jelentenének-e a pornófogyasztók számára.

Keleti Györgyi

Kovi szerint mindenképp, annyira hogy ő akár azonnal biztosítaná a feltételeket. "Akkor miért várnánk éveket? Miért nem most? Hozom a kamerát és a szerződést" - lelkesedett a producer az adásban, és biztosította Keletit, hogy lenne is rájuk kereslet, úgyhogy ő a maga részéről készen áll rá, hogy velük közösen összehozza ezt a remekművet.

Annak ellenére, hogy Keleti ilyen iszonyú komolyan adta elő forgatási szándékát megkeresésünkre elárulta, mindezt csak viccnek szánta. "Valójában csak hülyéskedünk Alexával, szó sincs semmilyen forgatásról. Csak szívtuk Kovi vérét. Szeretnék már túllenni ezen az egészen" - nyilatkozta a Velvetnek Keleti Györgyi, aki egyébként élvezte a producer lelkesedését.