horoszkóp

Keleti Györgyi kiborult, de még élni akar

2008.10.16. 12:55
Rendesen felkavarta az indulatokat az egy hónappal ezelőtt kirobbant szexbotrány, aminek a főszereplője Keleti Györgyi, az egykori honvédelmi miniszter lánya volt. A katonai ruhákban is szívesen pózoló modellt attól féltik szülei, hogy olyan lelki sérüléseket szerezhetett, amelyek miatt kárt tesz magában. Keleti leszögezte: ő nem dobja el az életét, hiszen Skorpió.

A hatalmara pumpált mellű modellről előkerült egy szexvideó Olaszországból. Az egykori honvédelmi miniszter lánya sírt, zokogott a Tabu Rádióban, majd felvette a kesztyűt és pert indított a Blikk ellen képmással történő visszaélés miatt. A szülők aggódnak, nehogy öngyilkos legyen a lányuk. Keleti Györgyi Skorpió, így nem lesz.

Fekete báránynak tartja magát

"A szüleim attól félnek a legjobban, hogy öngyilkos leszek. Szerencsére nem vagyok hajlamos ilyesmire, hiszen nagyon erős bennem az életösztön. Tipikus Skorpió jellem vagyok, aki mindent túlél és átvészel" - nyilatkozta a magát fekete báránynak tartó modell a Borsnak.

A szexvideó felbukkanása mindenesetre megnehezítette az eddigi életét, állítása szerint elsősorban a fiatal lányok válnak önjelölt erkölcscsőszökké, ha meglátják. "Meglepő, hogy épp a huszonéves lányok zaklatnak, pocskondiáznak. Mindenki követ el hülyeségeket az életében, amelyeket később másképp csinálna. Én mégsem öltem embert, nem vagyok gyilkos" - mesélte Keleti Györgyi, akit a családja mindenben támogatott az eset után. Olyan is előfordult a modellel, hogy lekurvázták egy szórakozóhelyen, majd miután ezt másfél órán keresztül tűrte, utána borra öntötte le a gúnyolódókat.

Klikk!

Állítólag 25 000 forintot kért egy alkalomra

Keleti Györgyi se nem ismerte be, se nem cáfolta a Tabu Rádió élő adásában, hogy ő szerepel az említett videón, azt azonban kijelentette, hogy képmásával történt visszaélés miatt pert indít a Blikk ellen. A modellről, aki egyébként saját bevallása szerint nem teszi kirakatba a melleit, készült felvételt állítólag egy régi kuncsaftja küldte el a lapnak, amin a lap szerint állítólag 100 eurót, vagyis 25 ezer forintot kért Keleti az együttlétért. A neve elhallgatását kérő személy egyúttal azt is kifejtette, hogy a volt honvédelmi miniszter lánya ugyanúgy hirdet, mint a többi nő, semmivel sem tűnik ki a jelentkezők közül.

A modellt tetoválásai leplezték le, állítólag ugyanis pont ugyanott és ugyanolyan szerepel a felvételen látható hölgyön is, azzal a kis különbséggel, hogy Keletinek azóta levették a válláról a pillangó tetoválását. Azt azonban eddig egyszer sem ismerte be, hogy valóban ő szerepelne a felvételen, aminek rögzítéséről egyébként testvére, Keleti Andrea szerint tudott a modell.