Keleti Györgyi élő adásban beszélt a szexvideóról

2008.09.18. 19:05
Visszaéltek a képmásommal, az engedélyem nélkül közöltek rólam képeket, belemásztak a magánéletembe - jelentette ki Keleti Györgyi a Tabu Rádió műsorában. A modell nem tagadott, ellenben perel, és köszönetet mond mindazoknak, mellette állnak. Elsősorban a családjának.

Keleti Györgyi könnyek között mondott köszönetet mindazoknak, akik kiálltak mellette, ám nem mondott arról semmit, ő szerepel-e a Blikk által nyilvánosságra hozott videón. A modell a Tabu Rádió élő adásában kijelentette: "A magánéletem a magánéletem, az ehhez tartozó ügyeket nem vagyok hajlandó és nem kívánom a nyilvánosság elé tárni. Azokkal szemben, akik akár olyan valós, vagy valótlan információkat, híreket tesznek közzé, amikhez nem járultam hozzá, a jog minden eszközével elégtételt kívánok venni. Mivel a Blikk közleményei sértik a magánélet és magánszféra védelméhez fűződő jogomat és képmáshoz fűződő jogomat, nem kívánok nyilatkozni és nem is kívánok mást hozzáfűzni, mint hogy jogi úton veszek elégtételt az engem ért sérelmekért."

Adásban, könnyek között
fotó: Bakro Nagy Ferenc

Mester Csaba, Keleti Györgyi ügyvédje kijelentette: büntetőjogi következményeket akarnak, hiszen visszaéltek a modell képmásával, személyiségi jogaival, ezért ragszkodnak ahhoz, hogy a Blikk és a blikk.hu főszerkesztője bíróság elé álljon. A kártérítési igényüket egyelőre tízmillió forintban állapították meg, ám ez még emelkedhet. Minden peren kívüli egyezséget kizárnak. Murányi Marcell, a Blikk főszerkesztője a meghívás ellenére nem jött el a stúdióba, csak annyit üzent, mindenki végzi a maga dolgát.

Mester Csaba kijelentette: a felvételek manipuláltak, valós és nem valós elemeket is tartalmaznak.

Keleti Györgyiről néhány nappal ezelőtt járta be a sajtót egy videó, amin állítólag egy vendéget fogad, állítólag Olaszországban. A videó szereplője száz eurót kért egy menetért. Keleti Györgyi nem tagadta, hogy ő lenne a felvételen, ráadásul több egybeesés alapján úgy tűnik, tényleg ő nyújtott szexuális szolgáltatásokat.

Amikor felkerült a videó, Keleti Györgyi nagyon kiborult, egyből felkereste az ügyvédjét, aki levélben utasította a Blikket, hogy szedjék le a felvételt, illetve előre figyelmeztették őket a jogi következményekre. A modell elmondta, hogy hiába is számítanak arra, hogy egymás ellen forduljanak a családjával. Szüleivel mindent megbeszélt. Édesapja, Keleti György is beleszólt a dolgokba, tanácsokat adott és nagyon sokat segített. Keleti Györgyi elmondta, a családja mellette van és ez sohasem fog változni. Keleti Györgyi köszönetet mondott mindenkinek, akik mellette álltak az utóbbi napokban, külön kiemelte családja mellett Judy Nerót.

Keleti Györgyi kijelentette, hogy a mostani az utolsó nyilatkozata az üggyel kapcsolatban, többet nem kíván erről beszélni.

A nyilatkozatról készült videó szerkesztett változata pénteken lesz elérhető a Velveten.

Köszönetet mondott támogatóinak

A nyilvánosságra került videó Keleti Györgyi családját is megviselte, és barátai is sajnálatukról biztosították a korábban többször is levetkőző modellt, de senki nem cáfolta, hogy a felvételen ő szerepelne.

A száz eurós ár nem mondható magasnak a szexiparban, sőt inkább alacsony középkategóriát jelent. A Velvet informátorai szerint vannak jónéhányan az ismertebb celebek között akik szintén gyakran kiruccannak külföldre így keresni pénzt, ám a nyelveket beszélő, kísérőnek is alkalmas modellek ennél jóval több pénzt is megkereshetnek.