horoszkóp

Nicole Kidman nem kért a szülinapi partijából

2007.06.26. 16:45
Nicole Kidman a hétvégén ünnepelte a negyvenedik születésnapját. Ez alkalomból férje, Keith Urban meglátogatta őt egy ausztráliai forgatáson, hogy együtt forgassák fel a távoli földrészen Bowen kisvárosát, mindenféle tűzijátékokkal és elmaradt partikkal.

A mostanában csak terhes, nem terhes mizériái miatt előkerült Nicole Kidman Buz Luhrmann új filmjének forgatásán dolgozott egy ideje, amikor férje, az amerikai country-sztár meglepetéslátogatást tett nála. Keith Urban, a férj, két turnéállomás között úgy intézte, hogy nagy felhajtás közepette megünnepelhesse feleségével a komoly mérföldkőnek számító negyvenediket.

Tűzijáték a hegyen

A romantikus születésnapi eseménysorozat első állomásaként a pár a Flagstaff Hill hegy tetején elhelyezett kanapéból végignézte a férj által szervezett tűzijátékot. A műsor főattrakciója az volt, amikor a rakétákkal kiírták az égre, hogy: "Boldog születésnapot Nicole".

A parti, az elmaradt

Ezután Urban egy partira vitte volna feleségét egy közeli étterembe, ahol már mindent gondosan előkészítettek a mulatozáshoz. Azonban amikor Kidman megtudta, hogy az este egy romantikus vacsora helyett a fergetegparti irányába tolódik, akkor megkérte férjét, hogy ezt mellőzzék. Az étterem tulajdonosa így nyilatkozott: "Az egészet lefújták, mert Nicole megtudta, hogy mi készül, de ő egy nyugodt estét akart". A parti tehát elmaradt, így a pár kettesben költötte el immár romantikus vacsoráját a korábban kibérelt étteremben.

A virágos néni jól járt

A kisvárosi életet felpezsdítő eseménynek a helyi virágboltos örült a legjobban: "Beszéltem Nicole mamájával, a nagynénjével, és Tom Cruise és Kate Holmes és a gyerekek is rendeltek tőlem csokrot, meg a 20th Century Fox is. Én csak egy kisvárosi virágboltos vagyok, az emberrel csak egyszer történik ilyen az életben".