Nicole Kidman hivatalosan is terhes

2008.01.08. 08:27
Nicole Kidman szóvivője hivatalosan is megerősítette, hogy a 40 éves színésznő két elvetélt gyermek után várandós a férjétől, Keith Urbantól. A pár izgatott, és a színésznő már a szülés forgatókönyvet is megtervezte.

Nicole Kidman, az ausztrál származású hollywoodi színésznő teherbe esett férjétől, a country énekes Keith Urbantól - adja hírül a BBC news. A hírt a 40 éves színésznő szóvivője jelentette be, és mint elmondta, a pár nagyon izgatottan várja a gyermeket.

Először december végén röppent fel a hír, hogy Nicole Kidman gyereket vár. A hírt pár nappal később a színésznő szóvivője cáfolta. "Ilyen alapon már harminc babának kellett volna életet adnia. Véleményük szerint ez csak egy buta londoni pletyka" - nyilatkozta a szóvivő az msnbc.com oldalon.

A pár valószínűleg azután döntött úgy, hogy mégis vállalja a nyilvánosság előtt Kidman állapotát, hogy a múlt héten egy fotós lekapta a színésznő gömbölyödő hasát.

Egyébként már tavaly tavasszal is elterjedt a hír, hogy Kidman terhes. Ez akkor valótlannak bizonyult. Szeptemberben pedig férje jelentette be, hogy még nem akar gyereket. Akkor jött ki ugyanis az elvonóról, és még egy darabig csak magának szerette volna tudni 2006-ban elvett feleségét. Nem sok idő jutott neki.

Bár az nem tudjuk, hogy Keith Urban megbékélt-e a helyzettel, de hogy a színésznő boldog, az nem kétséges, ugyanis Kidman immár 20 éve vár az első saját gyermekére. 2001-es válása után elmondta, hogy kétszer is terhes volt exférjétől, Tom Cruise-tól, de mindkétszer elvetélt: egyszer méhen kívüli terhesség miatt, másodszor pedig pár héttel szakításuk után. Kidmannek ez a baba lesz az első saját gyereke, korábbi házasságából Tom Cruise-zal két örökbe fogadott gyermeke van. A 14 éves Isabellát és a 12 éves Connort válásuk óta közös szülői felügyelettel nevelik.

Mint tegnap hírül adtuk, a színésznő szinte mérnöki pontossággal a legapróbb részletekig megtervezte első gyermekének születését. A nagy eseményre Sydneyben kerül sor, a nap 24 órájában sofőr áll majd a rendelkezésére, aki szükség esetén kórházba szállítja őt. Saját, egyszemélyes szobájában már ott várja majd orvos édesapja, Antony Kidman és nővér édesanyja, Janelle. A szülésnél jelen lesz Nicole nővére, Antonia is, hogy erkölcsi támogatást nyújtson.