horoszkóp

Kinter Oszkárt nagy szája miatt utálják a többiek

2008.11.05. 07:06
Kinter Oszkár, aki most az RTL Klub dzsungelének lakója, szélsőséges érzelmeket vált ki az emberekből. A Cool TV műsorvezetője nem egyszer kapott össze kollégáival, kritizált egyes szereplőket, és természetesen felkavarja a kedélyeket a dzsungelben is, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció felvételei zajlanak.

Kinter Oszkár bevallotta, hogy furcsa humora van. A dzsungelben is gyakran előtör belőle nehezen érthető filozófiája. Egyes emberek véleménye szerint Kinter Oszkár direkt sértegeti és provokálja az embereket.

Munkatársai és csapattársai sem tudják elviselni

Zimány Linda szerint munkatársa sokszor tud nagyon idegesítő és arrogáns lenni, éppen ezért nyilatkozta azt az Argentínába utazás előtt, hogy tőle fél a legjobban. Kinter Oszkár ennyit reagált: „Nem érdekel senkinek a véleménye és nem fog senki megbántani, hiszen nem a barátaim azok az emberek.”

Ezt a felfogást követve a szabadszájúságáról elhíresült műsorvezető többször is összetűzésbe keveredett már játékostársaival. Valószínűleg nem ok nélkül, de mégis így bírálta Sütő Enikőt: „Néha ül, és óriási nagy bölcsességéket mond. Mintha egy defektes kínai sütit morzsolnék el, és a benne lévő papírt olvasnám.” Nyers stílusa mindenkit nagyon megdöbbentett a táborban. Népszerűségét az is csak kicsit fokozta, hogy Szőke András mellett ő volt eddig az egyetlen ember, aki mind a tíz csillagot össze tudta gyűjteni, és így bőséges vacsorához jutottak a táborlakók.

Bevallotta, hogy nagyon cinikus

Kinter Oszkár saját bevallása szerint is nagyon cinikus. Szerinte sokan félnek bemenni a műsorába, mert azt hiszik, hogy beléjük köt, vagy kellemetlen helyzetbe hozza őket. Az egykori playmate, Hornyák Hajnalka, alias Dundika sem áll szóba a modell-műsorvezetővel. Még tavasszal történt, hogy a Cool TV műsorába hívták Dundikát, aki új dalát promózta. Kinter Oszkár megkérte a playmate-et, hogy énekeljen egy keveset, ami ellen Dundika nagyon tiltakozott, majd sértődötten távozott a stúdióból. Dundika Kinter későbbi megkeresésére csak annyit válaszolt, hogy a menedzsere megtiltotta neki, hogy nyilatkozzon a Cool TV-nek. A műsorvezető csak ennyit mondott az esetről: „Dundika tehát továbbra sem áll szóba velem, de azt hiszem ennél nagyobb tragédiák is történnek az életben.”

Kiborítja vendégeit

Az egykori ValóVilág játékossal, Ágicával, élő adásban keveredett összetűzésbe Kinter Oszkár. A szőkeség azóta már nagyon megbánta, hogy elfogadta a meghívását, hiszen elvárta volna a tiszteletet a műsorvezetőtől. Kinter Oszkár szerinte illetlen kérdésekkel bombázta Ágicát, aki először finoman jelezte, hogy nem kíván felelni, majd elindult a stúdió kijárata felé. Kinter Oszkár azóta sem érti a lány reakcióját.

A Celeb vagyok, ments ki innen vasárnapi adásában sem tett lakatot a szájára Kinter, ugyanis egyszerűen bunkónak nevezte Delhusa Gjon-t, aki szintén nem megy a szomszédba néhány válogatott sértésért. Sebestyén Balázs műsorvezető, és társa Vadon János a szópárbaj hatására azt találgatták, mikor kerül sor ütésváltásra.