horoszkóp

Zimány Linda és Kinter Oszkár kicsit lebukott

2008.05.16. 15:43
Egy étteremben látták kettesben Zimány Lindát és Kinter Oszkárt. Megindultak a találgatások, vajon a szőke modell a Cool-os fiú eltitkolt barátnője? Zimány bevallottan a szépfiúkat kedveli.

Kinter Oszkár, a Cool TV műsorvezetője eddig csak egyetlen egyszer kényszerült magánéletéről vallani, egyébként teljes mértékben elzárkózik ettől a témától. Bosszúságára mindez csak azt eredményezi, hogy a kívülállók találgatásokba bocsátkoznak, vajon ki lehet Oszkár jelenlegi, titokzatos barátnője. Vasárnap egy étteremben látták együtt édes kettesben Zimány Lindával, aki nem is olyan régen még a nála pár évvel fiatalabb énekes Márkkal való szakításáról számolt be.

"Tegnap este a 10 körül Zimány Lindát és Oszkárt láttuk a Westendben édes kettesben a mozi szinten, illetve később a Karmah étteremben. Oszkár nagyképűnek tűnt és természetesen baseball sapkát viselt (ki hord zárt térben késő este sapkát?), Linda a "kevesebb néha több" elve szerint szolidan volt öltözve és kifejezetten kedvesnek tűnt. Újabb álompár???" - írta Gerry a Feljelentő rovatunknak. Felmerült hát a kérdés, mi közük van egymáshoz, vajon szorosabb szálak fűzik-e össze a két közismerten sikeres modellt.

"Semmi ilyesmiről nincs szó" - nyilatkozta tárgyilagosan megkeresésünkre Kinter. "Egy jótékonysági celeb-wakebord verseny megrendezésére készülünk, többek között Lindát is személyesen kértem fel a részvételre, ahogyan ezt a többiekkel is tenni fogom, így az elkövetkezendő időszakban csupa gyönyörű nővel fognak látni."

Zimány Linda

Véleménye szerint ugyanis az ilyen jellegű dolgok sikeréhez rájuk van szükség, no meg humoros férfiakra - utalt nevetve saját, kevesek által kedvelt, de annál többet hangoztatott humorérzékére. Arra a kérdésre, hogy tetszik-e neki Linda nem válaszolt, viszont azt elárulta, hogy meglehet, rossz dumának tűnik, de számára nem a külső a fontos, ugyanis nem tud mit kezdeni egy üresfejű szépséggel. Ideálja nincs, szerinte pont az ideálok ölik meg a szerelmet.

Zimány Linda megerősítette a kizárólagos munkakapcsolatot. "Két hónapja lett vége történetünknek Márkkal, és ugyan már úgy érzem, nyitott vagyok egy új kapcsolatra, nem pasizgatok még. Nem vagyok kapcsolatfüggő, tudom élvezni a függetlenséget is."

Hogy milyen férfit képzel el maga mellé, egyből rávágta: "Semmiképp ne legyen se felesége, se barátnője, ez az elsődleges és nagyon fontos kikötés. Továbbá jó lenne már a saját korosztályomból találni valakit. Általában a fiatalabb férfiak még nagyon kisfiúsak és éretlenek, az idősebb korosztály pedig gondolom, már feleséget, gyereket szeretne, amihez viszont még én nem érzem magam késznek. És legyen szépfiú. Igen, én szeretem a szépfiúkat."