horoszkóp

Ittasan vezetett az egykori playmate

2006.09.05. 11:39
Kiss Annamária születésnapján beivott, majd autóba ült, később pedig az őt feltartóztató rendőrök előtt hisztizett. A playmate-nek már van priusza, Kelemen Annával együtt tavaly elloptak egy autót.

Inni jó

Kis Annamária, a tavalyi playmate-választás harmadik helyezettje születésnapját ünnepelte augusztus közepén, majd a buli után ittasan távozott a helyszínről. Nem sokkal később az őt üldözőbe vevő rendőröknek kellet elmagyaráznia, hogy ült részegen autóba. A Blikk úgy tudja, hogy Annamária semmi kifogást nem talált abban, hogy születésnapján iszogatott, elmondása szerint pedig épp annyira volt kedves a rendőrökkel, mint amennyire a rendőrök megérdemlik.

Hisztizett és trágárkodott

Egészen máshogy emlékeznek az ügyben eljáró rendőrök. Kaszás Ottó, a Nógrád megyei rendőrkapitányság szóvivője szerint Kis Annamária áthajtott a sárgán, majd amikor végre sikerült megállítaniuk, trágárságokat vágott a fejükhöz, hisztizett és ordibált, a szondát pedig nem volt hajlandó megfújni. Végül a rendőrök a rendőrőrsön vért vettek tőle, amiből kiderült, hogy közepesen ittas volt. Jelenleg az ügyészség dönt arról, hogy vádat emelnek-e ellene. A lap úgy tudja, a playmate komoly bajba kerülhet, mert már van priusza. Kiss Annamária korábbi autólopása kapcsán a bűntárs Kelemen Anna azt nyilatkozta, barátnője csak kieresztette a gőzt, mert aznap összeveszett pasijával, Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakozóval, aki feleségét és kislányát hagyta ott miatta.