horoszkóp

Tagadott kihallgatása során ifjabb Knézy

bry
2008.10.15. 10:10
Ifjabb Knézy Jenőt a felesége azzal vádolja, hogy fejbe rúgta őt és eltört az állkapcsa, azonban sportriporter tagadja a vádakat és állítása szerint sohasem ütötte meg nejét, Bartal Györgyit. A rendőrség most hallgatta ki először Knézyt, akinek az ügyvédje szerint jól áll az ügy.

Bartal Gyöngyi azt állítja, hogy ifjabb Knézy Jenő fejbe rúgta út és ezért fel is jelentette. Július közepén az I. Kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés miatt eljárást indított a riporter ellen, és a nyomozás most jutott arra a pontra, hogy első ízben kihallgassák a riportert.

Knézy ügyvédje, dr. Kamarás Péter szerint minden rendben ment az első kihallgatáson, ahol szerinte bizonyították, hogy ügyfele nem emelt kezet a nejére. "A védencemet ért gyanúsításokat tételesen megcáfoltuk, állításainkat bizonyítékokkal támasztottuk alá. Nem akarok semmi elkiabálni, de elárulhatom, jól állunk", nyilatkozta az ügyvéd.

A Bors információi szerint vizsgálják az asszony által benyújtott látleleteket, valamint meghallgatják azokat a rendőröket és mentősöket, akik akkor jártak a házaspár lakásán, amikor Bartal betelefonált a rendőrségre, hogy fejbe rúgta a férje. Állítólag a helyszínre kiérkező rendőrök nem láttak veszekedésre, vagy sérülésre utaló nyomot, de kihívták a mentőket is. Az asszonyt annak ellenére is kórházba akarták vinni, hogy nem láttak rajta sérüléseket, de Bartal nem kért orvosi ellátást. Másnap, miután Knézy munkába ment, elköltözött tőle és ezután szerezte be a látleletet.

A házaspár állítólag, amikor az eset történt, már válófélben volt. Bartal szerint férje megcsalta őt, Knézy viszont arról panaszkodott, hogy feleségét zavarja, előző házasságából született fiával, Milánnal jó kapcsolatot ápol.