Súlyos testi sértés miatt feljelentette a rendőrségen ifjabb Knézy Jenőt a felesége. Állítása szerint a sportriporter egy családi vita hevében eltörte állkapcsát, és kidobta közös lakásukból gyerekükkel együtt. Knézy ügyvédjét nem lepték meg a vádak, szerinte a válóperes tárgyalások után ez szinte várható volt. Hazánkban azonban nem ő az első híresség, akinek a neve felmerül egy bántalmazási ügyben. Albert Györgyit szinte az összes pasija megütötte, Damu Roland egy kolleganőjének kevert le egyet, Szebeni Istvánt pedig volt barátnői vádolták azzal, hogy lelki terrorban tartotta őket.

Ifjabb Knézy Jenő második házassága viharos körülmények között ért véget. A Blikk információ szerint a riporter állítólag megcsalta egyik kolleganőjével feleségét, Bartal Gyöngyit. Amikor az asszony szembesítette a vádakkal Knézyt, állítása szerint a vita hevében többször megütötte őt.

Bartal Gyöngyi ezután a szüleihez menekült egy éves kislányukkal, Kincsővel, és állítása szerint Knézy ezalatt lecserélte a zárakat közös otthonuk ajtaján. A Blikk értesülései szerint Bartal ezután szüleivel visszatért férjéhez, hogy magához vegye holmijait, de ezt Knézy nem engedte meg neki és elküldte őket.

A riporter ügyvédje nem lepődött meg a vádakon

"Az I. kerületi rendőrkapitányság indított nyomozást súlyos testi sértés ügyében Knézy Jenő ellen. A bejelentést július közepén kapta meg az illetékes ügyosztály", mondta Unger Pál a BRFK sajtóügyeletese. Az asszony feljelentette Knézyt, azonban a sportriporter ügyvédjét ez egyáltalán nem lepte meg. "Az ügyfelem, ifjabb Knézy Jenő egyelőre nem kapott sem tanúként, sem gyanúsítottként értesítést a hatóságoktól. Ennek ellenére a válóperben történtek alapján nem ért váratlanul bennünket a rendőrségi feljelentés", nyilatkozta dr. Hegedűs László, aki jelenleg válóperében látja el Knézy jogi képviseletét.

Néhány hónapja még minden rendben volt

A pár 2006 júliusában kelt egybe és alig kilenc hónap múlva megszületett kislányuk. Néhány hónapja egyébként még úgy tűnt, minden rendben van. A pár nagyjából fél éve még boldogan mesélt Liptai Claudia műsorában a gyerekvállalás kezdeti nehézségeiről, mára azonban már annyira elfajult a helyzet közöttük, hogy nem is állnak szóba egymással.

Nem Knézy az első, akit megvádoltak

Magyarországon nem ez volt az első eset, hogy egy ismert ember bántalmazási ügybe keveredik. Damu Roland egy kolleganőjével vitatkozott össze egy taxin. Damu és munkatársnője egyszerre értek oda a kocsihoz, összeszólalkoztak, majd a nő tett egy nem túl korrekt megjegyzést a színész barátnőjére, Somogyi Dórára. Damu erre fogta magát és lekevert egyet kolleganőjének. Albert Györgyi nemrég elmondta, hogy szinte az összes volt partnere kezet emelt rá. Szerinte mindez azért van, mert ő áldozat típus és feminista megnyilvánulásai miatt könnyen kihozza a pasikat a sodrukból. Szebeni Istvánt volt barátnői vádolták meg. "Azt mondta, hogy nincs olyan tökéletes nő, akit ő elvenne feleségül. Állandóan ideges és egészen apró dolgok miatt is őrjöngeni kezd", mesélte az egyik lány. "Betegesen féltékeny volt! Életemben nem volt részem annyi megaláztatásban, mint akkor és nálam nem állt meg a lelki terrornál", mondta Szebeni egy másik volt barátnője.