Kerry Katona műtéti hegeket villantott

2009.01.19. 21:05
Az énekesnő, akin plasztikai műtétek sorozatát végezték el, ezúttal a tengerparton mutatta be négy és fél millióért feltuningolt testét. Újat nem mutat legutóbbi vetkőzéséhez képest, bár most a Photoshop jótékony hatásai nélkül vehetjük szemre a négygyerekes családanyát.

Kerry Katonáról nyugodtan kijelenthetjük, hogy a plasztikai sebészet rajongója, hiszen orvosai már számtalan beavatkozást végeztek el testén. Októberben már levetkőzött egy magazin kedvéért, ahol megmutatta, hogy mire is szórt el nagyjából négy és fél millió forintot. Most azonban a tengerparton prezentálta megújult alakját, amit ezúttal úgy tekinthetünk meg, hogy nem javították fel Photoshoppal.

Kerry Katona és férje

Az énekesnő már több alkalommal is megváltoztatta mellei méretét, mivel először túl kicsik voltak egy fogyás miatt, majd a szülései után túlzottan megnövekedtek keblei és az implantátumokkal együtt már óriásinak érezte őket. Így végül kivetette a szilikont és felvarratta a melleit a tökéletes összhatás kedvéért.

A sorozatos műtétek nyomai jól látszanak Katona mellein, elég csak alaposabban szemügyre venni a mellbimbóit, tökéletesen látszik, ahogy körbevágták őket az operációk során. Persze Kerry Katona nem csak melleit műttette meg, több alkalommal leszívatta feleslegessé vált zsírját is, igaz a legutolsó alkalom után úgy érezte, hogy az orvosok kissé túlzásba vitték az alakformálást.