Az énekesnőből lett négygyerekes valóságshow-celebnek második házassága is tönkrement, persze a családi valóságshow-forgatás kamerái előtt. Katona Facebook-oldalán percről-percre tudósította a barátokat és ellendrukkereket, épp szakításban vagy kibékülésben vannak férjével, de végül egyedülállóra változtatta a státuszát.

Pénteken reggel Kerry Katona, az Atomic Kitten-énekesnőből lett angol valóságshow-celeb szipogva hívta fel sajtósát, Sean O’Brient, és vallotta be neki: „Képzeld, drága, szükségem van egy ügyvédre. Én és Mark válunk (hüpp), tényleg” – idézi a Daily Mail teljes szöveghűséggel a beszélgetést. Mivel az énekesnő jelenleg is „What’s the problem?” (Mi a baj?) című valóságshowját forgatja az MTV-nek, a kameráknak köszönhetően azt is tudni lehet, mit mondott, miután letette a telefont: „Mindenkinek kurvára igaza volt. És most mondtam el az anyámnak is, és lécci mama, ne mondd, hogy ’ugye, megmondtam?!’, mert jelenleg ez az, amire a legkevésbé szükségem van” – monologizált még egy sort.

Percről-percre tudósítás

A válás híre tegnap kapott szárnyra, amikor az egykori énekesnő egy hajnalba nyúló veszekedés után egyedülállóra változtatta a Facebook-státuszát. Igaz, párszor meggondolta magát közben, de vívódásait is szorgalmasan megosztotta a FB-oldalára regisztrált kb 5000 rajongóval és ismerőssel, ahogy eddig is szorgalmasan blogolta nekik az életét.

Katona - aki 2006-ban vált el előző férjétől, a Westlife-énekes Bryan McFaddentől - először este fél 7 körül dobta be a hírt, miszerint "Kerry sose gondolta volna, hogy mégegyszer át kell esnie ilyenen". A netes közösség természetesen azonnal támogató üzenetekkel kezdte bombázni, mire fél 8 táján Katona azt írta: "Kerry bocsánatot kér, nem akart ekkora felindulást kelteni, csak rossz napja van! De köszi a támogatást, puszi". A következő felvonásban már ismét dühöng: "Kerrynek kibaszott szar napja van, ahogy mindenki másnak is, most és megint!!! De nem akart zavart kelteni!!" A percről-percre tudósításnak hajnali fél 2 körül vetett véget, amikor kapcsolati státuszát egyedülállóra állította át.

Itt még együtt

Nem elég, hogy túl sovány lett, most még ez is

Katona és férje, a korábban taxisofőrként dolgozó Mark Croft két éve házasodott össze. Ismerőseik szerint azoban Croft már el is költözött a közös családi otthonból, a veszekedés oka pedig egy komoly pénzügyi vita volt. Katona augusztusban jelentett csődöt egy 82 ezer fontos adótartozása miatt, a helyzet azóta se javult: lefoglalták az autóját és befagyasztották a bankszámláját. Ha ez nem lett volna elég, az énekesnőt további megpróbáltatások elé állította a sors: a szintén kamerák által közvetített zsírleszívása során kicsit többet kaptak le róla, mint amire ő gondolt. Ezek után most ráadásul nem csak férje hagyta el, de a bébiszittere is besokallt és felmondott, bár a hölgy ezt azzal indokolta, hogy nem bírja a gyerekeket(?!).

A 28 éves Katona 2006-ban vált el első férjétől, a Westlife-tag Bryan McFaddentől, akitől Molly nevű hétéves, és Lilly-Sue nevű hatéves lánya van. Crofttal közösen további két gyerekkel gyarapították a népességet: Heidi kétéves, a valóságshow-kamerák előtt született fiuk, Max pedig mindössze tízhónapos. A legújabb magánéleti fordulat szépen mindenesetre szépen megfelel az új valóságshow címének, a következőkben a nézők nyilván végigizgulhatják majd a válást, esetleg a könnyes kibékülést.