Ön szerint is kövér a szupermodell Karolina Kurkova?

2008.06.28. 16:10
Bár a cseh szupermodell a világ hatodik legjobban fizetett modellje, a brazil média szerint a Sao Paulo-i Fashion Week fürdőruhabemutatóján ez nem látszott rajta. Egy hete megy a fikázás a modell narancsbőrös, löttyedt feneke és hurkás háta miatt.

Lehet bár Karolina Kurkova a világ hatodik legjobban fizetett topmodellje, azért neki is vannak rossz napjai. A brazil média szerint a Sao Paulo-i Fashion Week fürdőruhabemutatóján épp az volt neki: a helyi sajtóban egy hete megy a fikázás a modell narancsbőrös, löttyedt feneke és hurkás háta miatt.

A 24 éves cseh modell - a Victoria's Secret egyik hivatalos Angyala - a Cia Maritima 2009-es tavaszi-nyári fürdőruhakollekcióját felvonultató bemutatón egy brazil lap megfogalmazása szerint egyenesen "sokkolta a közönséget" azzal, hogy legendásan sportos teste helyett löttyedt feneket, narancsbőrt, a hátán deréktájt pedig helyes kis hurkákat engedett láttatni.

Lehet persze vitát nyitni az anorexiás modellek és a természetes szépség frontján, ha azonban Kurkova ezzel a testtel a világ hatodik legjobban fizetett topmodellje, úgy Magyarország körülbelül kétmillió topmodell hazája.

Kurkova a Victoria's Secret mellett Ralph Laurennek, Oscar de la Rentának, a Chanelnek és a Balenciagának is dolgozott már, és a szakmában épp sportos, feszes testalkata miatt tartják nagyra. Bár a kifutón mutatott formájával tízből tizenegy pasi még mindig boldogan bevállalná, ha valaki azért kap rengeteg pénzt, hogy mindig kifogástalanul feszes és szexi legyen, úgy a Cia Maritima helyében megfontolnánk az átutalást.

Akinek van türelme, alább végignézheti az egész bemutatót, és összehasonlíthatja Kurkovát a többi, valóban nulla százalékos zsírtartalmú lánnyal.