Az ex-tripperes Komár László hányingert keltett Keleti Györgyiben

nsz
2009.04.03. 18:25
A táncdalénekes a Hal a tortán felvételén állítólag többször is elmondta, hatszor volt tripperes, sőt, azt is közölte a publikummal, hányszor és hogyan dugta meg Zalatnay Saroltát. Keleti Györgyinél azonban nemcsak ez verte ki a biztosítékot: a futtatással gyanúsított modellt, Geronazzo Máriát és Terry Blacket olyan stílusban sértegette Komár a TV2 műsorának forgatásán, hogy az már megalázó, állítják a produkcióhoz közelállók. A kiszivárgott információk szerint a három grácia most azt tervezi, el sem megy a pénteki felvételre.

Bár élt már meg hasonló jeleneteket a Hal a tortán című műsor, amikor Nagy Ferót kérték fel vacsoravendégnek, a produkcióhoz közelállók szerint Komár László túltesz a babos kendős rocker stílusán is. A táncdalénekes nemcsak megalázta vacsoratársait, de az asztalnál fejtegette különféle nemi betegségeit. Komár szekálásában állítólag partnerre lelt Tóth Szabolcsban, a Sugarloaf együttes egyik tagjában, aki készséggel kiszolgálta őt.

Káromkodás Komár-módra

A 64 éves Komár nemcsak Keleti Györgyinek szólt be a forgatások alatt, céltáblájává vált Geronazzo Mária, és Terry Black is. Mint kiderült, egész biztosan nem ők a legjobb csapat - de majd annál nagyobb nézettséget hoznak a csatornának. A produkcióhoz közelállók szerint a táncdalénekes egy mondatából sem felejti ki a kurva anyád, baszdmeg, faszom töltelék kifejezéseket, sőt, azt sem tartotta magában, eddig már hatszor volt tripperes. Arra ugyan nem tért ki, hogy kórját kiktől szedte össze, ám arra sikeresen rávilágított a felvételek alatt, hányszor és hogyan tette magáévá az azóta már börtönviselt jelzővel felruházott énekesnőt, Zalatnay Saroltát. Komár állítólag azt sem érezte kínosnak elmondani, Harangozó Terit nem sikerült megfektetnie.

A vacsoravendégek persze ezt nem tűrték túl jól, állítják a belsősök, akik szerint Keleti Györgyinél akkor szakadt el végleg a cérna, amikor Komár beszólt neki a modell heti ügye miatt, mindezt úgy, hogy sírva is fakadjon. Az egyik napilap ugyanis tudni véli, Keleti Györgyi lányokat futtatott, emiatt pedig egészen Olaszországból nyomoznak utána. A modell közölte, nem akar beszélni erről, végül a táncdalénekes addig szekálta, míg Keleti visszaszólt, írja a Napi Ász.

"Lelövetsz?"

Komár ekkor Keleti apját hozta fel, mint annak idején a szexközpontú Benkő Dániel is, ám kicsit erősebben, és vélhetően politikai tartalommal megtűzdelve . "Idehívod apád, és lelövetsz?" - tette fel a kérdést a 64 éves énekes, legalábbis ezt állítják a produkcióhoz közelállók. A modell sem hagyta annyiban a kérdést, a kiszivárgott információk szerint közölte az énekessel, édesapja cipőtalpáig sem ér fel.

Komár Lászlót is felkerestük az ügyben, aki rövidre fogta a válaszadást. "Nem olvasok vulgárújságot (sic!), és az említett cikket sem láttam még. Természetesen meg fogom nézni, mit állítanak rólam, de a szerződésem miatt akkor sem nyilatkozhatok, míg adásba nem kerülnek a felvett anyagok" - mondta a Velvetnek Komár, aki Terry Blacket annyira kiborította, hogy az egykor nőimitátorként tevékenykedő férfi idegességében letépte magáról a mikroportot.

A belsősök szerint a vacsoravendégek nem tudják hova tenni Komár viselkedését. Bár állítólag azt is hallották, hogy a táncdalénekes bunkóságáról hírhedt, azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy mindez csak egy irányított feladat a TV2 részéről, és vitákat akarnak generálni. Geronazzo Mária, Keleti Györgyi és Terry Black állítólag már el sem mennek a pénteki felvételre, ha egy asztalhoz kell ülniük Komárral. Magyar Rita, a csatorna sajtósa cáfolja az utóbbi feltételezéseket. "A TV2 semmiféle botrányt nem generál, a Hal a tortán reality elemei miatt elég sűrűn előfordulnak konfliktusok a forgatások alatt. Az ominózus napilap ezen állítása valótlan."