horoszkóp

Kate Mosst eljegyezték

2007.09.27. 12:10
A modell hatalmas szerelemre lobbant Jamie Hince iránt, és az eljegyzéssel üzeni Dohertynek, hogy kopjon le. Nem biztos azonban, hogy tényleg olyan komolyan kell venni ezt a dolgot. Már ami az eljegyzést illeti.

Kate Moss még csak pár hete jött össze új szerelmével, Jamie Hince-szel, de már kijelentette: "Szerelmes vagyok, és eljegyeztük egymást." A szupermodell múlt héten jelentette be az eljegyzést a barátainak, hogy világossá tegye, Hince hivatalosan is átvette Doherty helyét. A 33 éves Moss egy közeli barátja szerint nem szokványos értelemben történt eljegyzésről van szó, a szupermodell egyszerűen csak így akarja kifejezni Hince iránti szerelmét és egyben volt barátja, Doherty tudomására hozni, hogy köztük már tényleg mindennek vége.

Pete Doherty megpróbálta

Doherty sokáig próbálkozott azzal, hogy visszaszerezze Mosst, miután a szupermodell kidobta őt egy egyéjszakás kaland miatt. Minden eszközzel megpróbálkozott: két haverja Moss ajtaja előtt dekkolt, hogy átadják szívet tépő levelét, majd látva, hogy Moss inkább nagy ívben elkerüli saját lakását, csak hogy ne kelljen átvennie a küldeményt ,úgy gondolta, jobb lesz, ha letolja a haját, hátha arra jobban bukik majd a topmodell. Az imidzsváltás sajnos nem jött be, így rövid időre szüneteltette az ostromot és visszament a régi barátnőjéhez, hogy annak vállán kisírja minden gondját-baját, majd újult erővel vágott bele a hódításba. A sajtó szolgálatait igénybe véve üzent Mossnak, de süket fülekre talált. Aztán csodák csodájára Moss augusztusban nem állta tovább az ostromot és beadta a derekát . A brazil szappanoperához hasonlatos történet azóta kétszer is új fordulatot vett: Moss a rövid együtt töltött periódus után megint otthagyta a heroinkirályt és összejött Jamie Hince-szel, szándékai szerint végleg. Mivel tudja, hogy Dohertytől nehéz az elszakadás, rögtön be is jelentette az eljegyzést. Hátha végre felfogja.

Eljegyeztük egymást

Moss az "eljegyzés előestéjén" újdonsült szerelmével, a The Kills zenekar gitárosával ment el egy közös barátjuk esküvőjére, ahol együtt töltötték az egész éjszakát, közelebb kerülve egymáshoz, mint valaha. A Mirror egyik forrása szerint "Kate és Jamie egész éjjel együtt voltak, sőt, csak másnap délután 5-kor váltak el, amikor Kate bejelentette a barátainak, hogy szerelmes és eljegyezték egymást. Egész éjjel le sem szálltak egymásról és Kate megkérdezte, hogy elvenné- e feleségül. Nyilván Jamie túl volt pörögve és igent mondott. Tényleg teljesen szerelmesek egymásba. Senki nem gondolja, hogy szó szerint az oltár elé fognak vonulni, mindenki tudja, hogy Kate ezzel azt akarta mondani, hogy szereti őt. Ez egyben üzenet Pete-nek is. Ezzel akarja tudatni vele, hogy mennyire jól érzi magát az új barátja mellett és hogy a döntése végleges."

Moss kontra Miller

Moss egyébként nagyon hajba kapott Sienna Millerrel. Moss megvádolta Millert azzal, hogy lekoppintja a stílusát és a barátait is elszedi tőle. Szerinte Miller túl sok időt tölt a 39 éves színésszel, Rhys Ifans-zal, akit történetesen Moss az egyik legjobb barátjának tekint. Egy szemtanú a Sunnak elmondta: "Kate nekitámadt Siennának és megvádolta őt azzal, hogy utánozza a stílusát és most az életstílusára és a barátaira fáj a foga. Minden szem rájuk szegeződött. Addigra már lecsúszott pár ital mindenkinek a torkán, és Sienna sem hagyta annyiban a dolgot és mondott Kate-nek hideget, meleget."

Később Moss és Rhys Infas is ordítozott egy jót telefonon, miután a modell elhagyta a parti színhelyét barátai társaságában. A négy üveg vodka és pezsgő valószínűleg nagyban elősegítette a felpaprikázott hangulatot. Moss legjobb barátja, Sadie Frost próbálta rávenni a párt arra, hogy legalább egy estére tegyék félre az ellenségeskedést, mert végülis egy esküvőn vannak, úgyhogy jobb lenne, ha visszafognák magukat, de kevéssé sikerült.