horoszkóp

Beckhamné leárazott könyvvel viszonozta az álomrandit

2005.11.18. 14:24
Victoriát David pár napja fényűző randira hívta, viszonzó gesztusként David egy Doctor Who forgatókönyvet kapott, melyre Victoria a Harrods áruház 50 százalékos leárazásán tett szert.

Hogyan viszonozd azt, ha a férjed húszezer fontba kerülő (7,5 millió forint) romantikus randival kedveskedett neked? - törhette a fejét szegény Beckhamné Victoria asszony, mígnem arra jutott, vesz a férjének egy leárazott forgatókönyvet, legalábbis a Sun értesülései szerint.

Az előzmények

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, David Beckham egy éjszaka alatt ráköltött Beckhamnére húszezer fontot. Elsőként meglepte egy első osztályra szóló Tokióból Londonba szóló retúrjeggyel, majd telepakolta hotelszobáját virágokkal, végül elvitte Victoriát kedvenc éttermébe.

Csalódott dolgozók és Dr Who

Ha történetesen ön lenne Victoria Beckham, egy leértékelt árukat tartalmazó ládában turkálna valami ajándékért. Ezt követően még kapna egy tízszázalékos árengedményt, azzal a remek indokkal, hogy ön egy ismert celebritás.

Egy állítólagos kém elmondása szerint pontosan az előbb felvázolt eset történt: az egykori Spice Girl remek érzékkel turkált, így akadt a Dr Who című sorozat forgatókönyvére a Harrods áruház 50 százalékos leárazásán. "Az áruház dolgozói arra készültek, hogy majd egy vagyont fog költeni dizájner ruhákra, de csak a Russell T Davies forgatókönyvvel távozott" - jelentette a kém.

David "odavolt"

Victoria állítólag azt is elmesélte a személyzetnek, hogy David "teljesen odavolt" a Dr Whoért. Állítólag mindent tudott a sorozatról és sosem hagyott ki egyetlen részt sem.