horoszkóp

Klárikám gyere, unom a jótestvért

dns
2008.02.29. 18:50
Az életben nemcsak a gazdagság, a briliáns csillogás a fontos – mondta Korda György, aki világkörüli útján mélyen elmerült az önismeret medencéjében. Legújabb televíziós utazó-reality-jük bemutatása előtt a házaspár a Korda Villában vetítette le az első epizódot, majd pilótaszerelésben szórakoztatta a vendégeket.

„Egy férfi mindig mutakozzon be a hölgynek. Ha nem mutatkozik be, a hölgy azt hiszi magáról, ő csak egy numera”- tanácsolta egy fiatal újságírónak Korda György a pultnál, majd a mixerhez fordult, mondván, ha momentán csak „tökila” van a pultban a Long Island Ice Tea hozzávalói közül, keverje akkor abból. Végül egy Tequile Sunrise koktélt készített a mixer.

Súrlódások a tökéletes házasságban

Kordáék a világban

Korda György és Balázs Klári főszereplésével a Viasat3 sajátos roadshow-reality-t indít március 10-én. A Kordáék a Föld körül című műsorban a sweet songok mestere és felesége bejárja a világ néhány, turisták számára nem túl ismert táját és kalandjaival szórakoztatja a nézőket. A műsor előzetes bemutatóját a sajtó és a barátok számára a Korda Villa pókertermében tartották, ahol a főszereplők jelenlétében levetítették az első epizód felét, ők pedig ezalatt stand up commedy-ként is nevezhető elődással léptek a vendégek elé.

Long Island Ice Tea vs. Tequila Sunrise

A Long Island Ice Tea hozzávalói: 2 cl vodka, 2cl gin, 2 cl tequila, 2 cl rum, 1.5 Triple Sec, 1.5 cl citromlé, kóla. A Tequila Sunrise hozzávalói: 4 cl tequila, 1.5 cl grenadin szirup, citromlé, friss narancslé.

A műsor kerettörténete szerint Korda György és Balázs Klári tökéletes házasságában két ponton súrlódások alakulnak ki, ezért egy barátjuk azt javasolja nekik, utazzanak el a második nászútjukra. A produkciót többek közt Batiz András és a Mokka műsorvezetője Papp Gergő találta ki, akik kifejezetten a házaspárra építették fel az utazó kalandshow produkcióját hangsúlyozva azt, Kordáék ismert, önazonos és egymást nagyon szerető emberek.

Balázs Klári lapossarkú cipőben

„Ahogy megismertem ezt a házaspárt, úgy látom, ők tényleg azon ritka emberek közé tartoznak, akik évtizedek óta szeretik egymást, és jól megvannak együtt. Ez manapság ritka, amikor több a válás, mint a házasság ”- mondta Batiz András volt kormányszóvivő.

A műsorban látható előzmények annyira mesterkéltek, hogy gyanítjuk, az önparódia hangsúlyos eleme lesz a produkciónak. Korda Hunter S. Thompson-napszemüvegben, Balázs Klári a tőle nem megszokott lapossarkú cipőben vág neki az útnak. „Már ez is kihívás volt. Rá kellett jönnöm, hogy most nem a színpadra megyek fel, nem estélyiben vagyok”- mondta a Velvetnek az énekesnő. A néhol dogmafilmes eszközök színesítik az eddigi, általános Balázs Klári-képet, és Korda Györgyről is a megszokott félprofilos beállításain kívül több mást láthatunk.

Ez már nekem túl piszkos

Mint azt több stábtagtól hallottuk, a főszereplők az utazások során „magukat adták.” Ezt a kifejezést ugyan már a valóságshow-szereplők évekkel ezelőtt lefoglalták, de találóbb semelyik résztvevőnek nem jutott az eszébe. A rögtönzés olyan mondatokat ad majd a nézőknek, mint „ez már nekem túl piszkos volt” vagy „Klárikám gyere, mert unom a jótestvért”.

A vetítés közben a házaspár a harmincas évekből merített, amerikai pilótaszerelésben jelent meg, és fáradhatatlanul pózolt a fotósoknak. Korda nem tudta figyelemmel kísérni saját megjelenését a kivetítőn, mert mint azt egy rezdülésnyi szomorúsággal a hangjában elmondta, semmit sem lát a pilótaszemüvegében. „Hogy tudtak így repülőt vezetni emberek a régi korban?” A házaspár az asztalok közt részleteket mesélt hosszan az utazásáról. Az előadássá bővült élménybeszámolóból azt is megtudtuk Balázs Kláritól, hogy Szentpétervár nemcsak nagyon sokat fejlődött azóta, hogy 1986-ban utoljára feléptek ott, de mostanra annyira szépek lettek a nők is, és „annyira egyéniségek”, hogy a magyar lányok feltköthetik a gatyájukat.

Nem a brilliáns csillogás a lényeg

Sorsszerű Las Vegas-i kaland Kordáékkal

A Kordáék a Föld körül című reality előzetes bemutatóján a vendégek közt egyszemélyes Las Vegas-i utat sorsoltak ki. A szerencsés győztes a házaspárral utazhat Nevada kaszinóvárosába. A sorsoláson a Story Online egyik munkatársának nevét húzták ki az urnából, aki egyébként operatőr.

Nem szeretnénk összegző mondatok nélkül befejezni a beszámolót. A házaspár önismereti útként írta le ezt a kereskedelmi jellegű, szórakoztató produkciót, erre a gondolatra lecsaptunk.

„Mindig is tudtam, hogy aggódós vagyok. Azt azonban nagy magabiztossággal kijelenthetem, megtudtam, hogy nem vagyok bevállalós nő. Nem megyek magasba, sem a víz alá”- tudta meg magáról a műsor alatt Balázs Klári. „Azt meg a finnek tudták meg rólam, milyen jól vezetek.”

Korda György mélyebbre merült az önismeret medencéjében. „Ez a megközelítés furcsa, de találó. Valóban elmondhatom, ahogyan magamról többet megtudtam, úgy megváltozott a világról, az életről alkotott képem. Fontos felfedezésem, hogy lehet másképp is élni, mint ahogy mi élünk és az is egy szép, tartalmas élet. Kubában tanultam meg, hogy nem feltétlenül a gazdagság, a brilliáns csillogás a lényeg. Ott olyan bennsőséges, összetartó szeretetet ismertem meg, amit itthon nem láttam. Szívesen küldenék mindenkit oda, hogy ismerje meg”

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft