horoszkóp

Korda György szerelmesebb, mint valaha

2008.03.02. 13:35
A Korda-Balázs házaspárnak egy világkörüli út kellett ahhoz, hogy feldobja a huszonnyolc éves házasságát. Úgy tűnik, hogy sikerült, és a kísérletet az egész ország hamarosan végigkövetheti a tévében, ha felkészült rá.

Néhány hónappal ezelőtt olyan hírek röppentek fel, hogy Korda György és Balázs Klári házassága valójában csak a felszínen csillogó, igazából viszont nem működik. Egy zártkörű rendezvényen Korda féltékenyen nézte végig, ahogy a felesége egy fiatalabb férfival táncolgat. Akkor viszont az énekes ráébredt, hogy „hiába vagyunk együtt 28 éve, a házasságunkat folyamatosan karban kell tartani, meg kell újítani, különben menthetetlenül ellaposodik.”

Hogy megmentsék a házasságukat, második nászútra indultak, amelyről folyamatosan tudósítják a Velvetet is. Az út egyik állomásán jelképesen újra összeházasodtak: Las Vegasban, a bűn városában megerősítették a házasságukat egy kápolnában. A Blikknek azt nyilatkozta az énekes, hogy megszámlálhatatlan sok élményben volt részük az út alatt, amelyek egy részét a nézők is végignézhetik majd a Viatas3 sorozatában. Korda arról is megbizonyosodott a világ körüli úton, hogy az ő felesége „minden földrész legszexisebb teremtése”. Szerelmesebbek egymásba, mint valaha, és Balázs Klárit férje bátorsága is lenyűgözi.

Az énekesnő eddig azt hitte, hogy csaknem három évtized együttlét után már nem kaphat újat a férjétől, de tévedett: amikor Korda a Vörös-tengerben búvárkodott, felesége jobban izgult, mint ő maga. Egyébként a házaspár számára számos önismereti tanítást is hozott az út: Balázs Klárika megtudta magáról, hogy nem bevállalós nő, Korda György pedig megtanulta, hogy nem a „brilliáns csillogás a lényeg”.