horoszkóp

Katy Perry dupla villantással népszerűsíti új dalát

2008.11.12. 08:50
Kapcsolódók (1)
Az énekesnő egy jótékonysági koncerten adta elő legújabb dalát, és mivel mindenképpen szeretett volna bekerülni a hírekbe, olyan ruhát választott a fellépéshez, melyből biztosan ki fog villanni valamije.

Az énekesnő Kanadában lépett fel egy jótékonysági koncerten, ahol legújabb, Hot n’ Cold című dalát énekelte, amikor sikerült összehoznia egy duplavillantást, értesült a The Sun napilap internetes kiadása.

Katy Perry egy fehér miniruhában éppen térden állva szórakoztatta a közönséget, amikor szoknyája felcsúszott, így kivillant fehér bugyija. A hangulat további fokozásaként ezzel egy időben elengedett a ruhája felsőrészét rögzítő kapocs, így ez a ruhadarab pedig lecsúszott, így az egyre jobban szórakozó közönség megtekinthette az énekesnő mellbimbóját is. Mindenesetre Perry nem esett kétségbe, megigazította a rakoncátlan ruhadarabokat, és mintha mi se történt volna, énekelt tovább.

Nézze meg Katy Perry duplázását!

Katy Perryt nem most érte először szerencsétlenség a színpadon, így nem csoda, hogy hidegvérrel tudta kezelni a helyzetet. Az MTV Latin Amerikai díjátadóján egy tortába ugrott hasast, majd ezután megpróbált sikkesen távozni a színpadról, de a csúszós terep megbosszulta magát, és egyszerűen képtelen volt talpon maradni.

Az amerikai előadót eddig mindössze arról lehetett ismerni, hogy elénekelt egy dalt, ami arról szólt, hogy megcsókolt egy másik lányt és nagyon élvezte. Az I Kissed A Girl című nóta, köszönhetően a sikerhajhász címnek ismertséget és sikert hozott a 24 éves Perrynek, és úgy tűnik, hogy a második kislemezéhez is kellett valami témát választani, ami végül az óriási hírverést hozó villantás lett.