Feljelentőnk pénteken hajnalban látta a Viva műsorvezetőjét egy belvárosi szórakozóhely előtt, amint veszekedett és szakított féltékeny barátjával. Steiner Kristóf szerint a hírnek van valóságalapja, de a konfliktus azóta megoldódott.

Éber ügynökünk (egész pontosan egy barátja) a Viva egykori műsorvezetőjét, jelenlegi szerkesztőjét,, Steiner Kristófot és barátját látta a napokban egy belvárosi szórakozóhely előtt, állítása szerint veszekedtek, majd Kristóf Matanhoz vágta a kulcscsomóját.

"Egy barátom mesélte, hogy pénteken úgy hajnali 2 körül, amikor kijött az Alteregó nevű szórakozóhelyről, látta, hogy Kristóf veszekedik a párjával, ill. szakítottak. Azt mesélte, hogy annyira eldurvult a helyzet, hogy még kulcstartóval is megdobálták egymást. Az mentségükre írható, hogy ittak" - jelentette Lord Cica.

Van valóságalapja

Steiner Kristóf

A hírnek van valóságalapja, de feljelentőnk azért kissé túldramatizálta a helyzetet - tudtuk meg magától az érintettől, Steiner Kristóftól. "Azért nem mi vagyunk az új Kate Moss és Pete Doherty" - mondta a Velvetnek Kristóf, aki részletesen elmesélte, mi is történt azon a bizonyos péntek estén.

Barátjával, Matannal és annak húgával az Alteregó nevű helyen mulattak együtt, ahol Kristóf barátja kicsit többet ivott a kelleténél és féltékenykedni kezdett.

"Mostanában ritkábban járok szórakozni, örültem, hogy látom a régi ismerősöket. Matan féltékeny lett, zavarta, hogy minden harmadik ember a nyakamba borul, azt mondta, ő inkább hazamegy.

Ezután az Alteregó előtt kicsit üvöltöztünk egymással, ami így utólag nem volt nagyon okos dolog" - mondta Kristóf, aki a kulccsal viszont nem dobálta meg a barátját, csak odadobta neki, mondván: ki akarja szellőztetni a fejét egy nagy sétával.

A konfliktus azóta megoldódott, Kristófék józan fejjel átbeszélték a történteket és egy összebújós, szerelmes hétvégét töltöttek el együtt - mesélte Kristóf.