horoszkóp

Kustánczi Lia vihogott és elárulta Majkát

2008.10.02. 11:05
A Bárharc élő közvetítése alatt Kustánczi Lia, a modellből lett közgazdász többször is óriásit bakizott. Majka segítette ki a kuncogó műsorvezetőnőt, aki hálából elárulta társát, mondván, hogy ő is mellébeszél olykor. Lia szerint azért hibázott annyit, mert hangokat hallott a fülében.

A Bár 2.0 reality show első párbaját élőben közvetítette a Viasat3 tévécsatorna. Majka műsorvezető társa Kustánczi Lia playmate, modell, közgazdász, ékszerbolt-tulajdonos volt. Az élő közvetítés alatt többször is óriásit bakizott a modell. Belesült a mondataiba, összeakadt a nyelve és úgy tűnt, mintha az izgalomtól elfelejtett volna beszélni. Ha valaki véletlenül átsiklott volna a hibák felett, Lia gondoskodott arról, hogy mindenki felfigyeljen rájuk. Következő mondatát ugyanis ezzel nyitotta: „Ebbe belesültem egy kicsit.”, majd vihorászni kezdett, mint egy kamasz.

Kustánczi Lia elmondta a Velvetnek, hogy mindez azért történt, mert a fülhallgatóban – ami egész műsoridő alatt a fülében volt – folyamatosan beszélgettek, ami nagyon zavarta. „Nem vagyok profi műsorvezető, de járok kommunikációs tréningekre, ahol azt tanítják, hogy ha rontasz, akkor egy poénnal helyre lehet hozni a dolgokat. Ezért mondtam, hogy belesültem.” Majka többször is kisegítette a modellt, hálából Kustánczi elárulta: „De Majka is sokat bakizott, pedig ő már több éve ezt csinálja.”

Kustánczi Lia még csak tanulja a műsorvezetést

Nem ez volt az első eset, hogy Kustánczi kissé bizonytalannak tűnt. Lehet, hogy a Bár 2.0 műsorvezető castingján megállta a helyét, de a játékosok beköltözési buliján is sokszor megakadt, vagy éppen túlpörgött a nyelve. Saját bevallása szerint műsorvezetői teljesítményét még nem lehet értékelni, hiszen nagyon az elején van és ezek tanulható dolgok.

Hámori Barbara, a csatorna programigazgatója védelmébe vette Kustánczi Liát: „A Viasat3 lehetőséget ad olyan fiatal tehetségeknek, akik még kevésbé jártasak a műsorvezetésben. Ez volt Kustánczi Lia élete első élő adása, csoda lett volna, ha baki nélkül megússzuk. Ez benne van a pakliban. Nagyon sokat készül, és biztosak vagyunk abban, hogy a következő kiszavazó show-n már lámpaláz nélkül vezeti le a beszélgetéseket.” A modell még pár hónappal ezelőtt arról számolt be nekünk, hogy nem is számított igazán arra, hogy megkaphatja az egyik műsorvezetői posztot, de nagyon örült a felkérésnek és rögtön elkezdett beszédtanárhoz járni.