Kanye West rágerjedt Debreczeni Zitára

2008.12.05. 06:54
Úgy tűnik, az énekes nem csak Scarlett Johanssonra van rákattanva, ugyanis a blogjába most a magyar modell CKM-es fotóit posztolta jócsaj-megjelöléssel. A hozzászólásokból kiderül, nem csak az énekesnek tetszett meg a hazai szépség, a kommentelők is szívesen blokkolnák. A modell repes a boldogságtól, és már-már sorsszerűnek érzi, hogy a képei épp tegnap kerültek fel, mikor ő 4 napja egyfolytában épp West új cd-jét hallgatja.

Debreczeni Zitát is besorolta személyes kedvencei közé az amerikai rapper Kanye West, amikor szerdán bepakolta hivatalos blogjába a modell CKM-ben megjelent sorozatát. A hozzászólások alapján a fogadtatás vegyes: a "nagyon bejön" és a "nálam inkább a ronda kategóriába tartozik"- típusú vélemények egyaránt megjelennek.

Debreczeni Zita napok óta Kanye West lemezét hallgatja

West blogjában szereti megosztani olvasóival a rá mély hatást gyakorló jócsajos fotókat, Scarlett Johanssonról, az ő kedvenc fehér bigéjéről is áradozott már hosszasan. A rajongók kicsit meg is lepődtek Debreczeni fotóin: szerintük West eddig inkább a bögyös-faros típust preferálta, ami Debreczenire kevésbé jellemző.

A Velvet megkérdezte a modellt, milyen érzés bekerülni a gyűjteménybe, mire Debreczeni - aki újabban modell helyett inkább fotósként pozicionálja magát - elmondta, jólesően megdöbbent a hír hallatán. "Szerdán kaptam egy üzenetet az egyik ismerősömtől az iwiwen, hogy fent vagyok Kanye West blogján. Megnéztem, és teljesen meglepődtem, valóban ott voltak a fotóim, ráadásul három oldalon át. Volt már rá példa, hogy külföldi oldalon találkoztam a nevemmel, ahol egyedül szerepeltem magyar modellként. Az is nagyon jó érzés volt, de ez sokkal hihetetlenebb, ugyanis napok óta semmi mást nem hallgatok, mint Kanye West új lemezét. Valószínűleg fogok reagálni a fotókra és a kommentekre, már be is regisztráltam az oldalra. Azt azonban még nem tudom, hogy mit írok majd" - nyilatkozta a Velvetnek a modell, aki egyelőre nem tudja mire vélni ezt az egészet.