A Hilton-örökösnő magazinnak nem vetkőzik, de Playboy-nyuszinak igen, sőt vele minden mást is csinál, és szokásához híven ezt videóra is veszi.

Vad leszbikus videófelvétel készült Paris Hilton és Nicole Lenz playmate Las Vegas-i kalandjáról, állítja a brit News of the World pletykalap. A komoly pornót a híres Bellagio szállodában vették fel, és állítólag az örökösnő minden idők legvadabb felvételét készítette el - kár, hogy még senki se látta.

Tizenöt perc hírnév?

Nicole Lenz, Paris Hilton

"Ahogy beléptem a szobába láttam Parison, hogy egyetlen gondolat van a fejében, a szex" - mondja a playmate a lapnak a kaland kezdetéről. - "Csak elnyúltunk az óriási ágyon, és elkezdtünk játszani egymással. Nem tartott sokáig, és már meztelenek is voltunk."

A feltehetően hírnévért kaparó Lenz azt is kikotyogta, hogy előszeretettel használtak különböző szexuális játékszereket is, és mindezt videóra vették. "Paris hozott mindenféle eszközt, hogy egy pillanatra se hiányozzon a pasi mellőlünk" - avatta be a lap olvasóit a mozgókép tartalmába Lenz. A szőke szállodaörökösnő egyelőre nem kommentálta a lap értesüléseit.

Fiúkban, lányokban

A világ legrosszabb gazdijának persze voltak már botrányos szexügyei, így most maximum azon lepődhetünk meg, hogy lánnyal csinálta. Az egyik régi legendás felvételen Rick Salomonnal látható, akivel 2001-ben szintén egy Las Vegas-i hotelszobában szeretkeztek. Paris akkor azt nyilatkozta, nem lenne képes ezt a felvételt újra megnézni. A másik ominózus videóban Nick Cartert teszi boldoggá, amelynek nyilvánossága került változatában teker egy jointot, majd néhányszor beleszív.

Pedig a szállodalánc-örökösnő tavaly júliusban újra két fogadalmat tett az után, hogy döbbenten mégiscsak végignézte saját szexvideóit. Egyfelől elhatározta, hogy ezentúl csak jó és kedves pasival hajlandó lefeküdni. Másfelől pedig azt találta ki, hogy soha többé nem örökítteti meg magát meztelenül.

'Én vagyok Paris Hilton'

Most, hogy a kettőből látszólag egy sem jött össze, nem tudjuk, hogyan fog reagálni, mindenesetre a felvételt még csak a lelkes címlaplány látta, így benne van a pakliban, hogy nem is volt videókamera, meg semmi.

Hilton nem tudni mit fog szólni, mindenesetre az biztos, hogy most, hogy mindenfelől perelik, nem lesz egyszerű dolga. Megvádolták például, hogy egyik riválisával zajló veszekedéséről rosszindulatú híreket terjesztett, valamint egy rendezvényszervező is beperelte rágalmazásért és zaklatásért.

Hiába az újabb botrány, és hiába látta már a fél világ meztelenül, Hilton mégsem vetkőzik a Playboyban, pedig állítása szerint a magazin a fél világot kifizetné, ha lefotózhatnák. Ám a milliomos sztár hajthatatlan. Az indok pedig, amiért nem vállalja, egyszerű: mint mondta, nem vetkőzhet, hiszen ő Paris Hilton.