A sztár volt testőre szerint most már nem szimplán piás-drogos, hanem őrült piás-drogos, aki megtépi Jessica Simpsont, felvágja az ereit és még a fegyverrel hadonászó drogdílernek is nekimegy.

Lindsay extestőre annyira belejött a sztorimesélésbe, hogy egyre extrémebb történetekkel áll elő a színésznőre vonatkozóan. Azt már hallhattuk tőle, hogy akkor volt boldog, ha reggelente még mindig lélegezni hallotta Lohant, és az sem számít már újdonságnak, hogy Mariah Carey-t próbálta fogdosni.

Szuicid paranoia és hajtépés

Az persze korábban is tudtuk, hogy Lohan nagyüzemi mennyiségben nyomja a a cuccot meg a piát, hisz tivornyázásaitól már akkor is hangos volt a sajtó, mikor még nem bújtak elő a háttérből a gazdagságra vágyó extestőrök. Azt viszont eddig még nem hallhattuk, hogy a színésznőbe jó adag szuicid hajlam is szorult, sőt az őrület szélén áll.

„Egyik este ránéztem a csuklójára és láttam, hogy vörös vágások vannak rajta” – állítja Lee Weaver, a volt testőr a celebwarship.comon. – „Próbálta bemagyarázni, hogy elesett, de amikor jelentőségteljesen a szemébe néztem, megtört. Azt állította, hogy ő már nem ennek a bolygónak a lakója többé, és hogy azért vágta fel az ereit, mert nem hiszi, hogy érdemes élni.”

Az őrület a férfi szerint paranoia formájában is megjelent az énekesnőnél: egy ízben például, amikor egy helyen tartózkodott Jessica Simpsonnal, bebeszélte magának, hogy Simpson őt bámulja, és ebb egyre inkább belelovallta magát. „Ekkor átvetette magát az asztalon és a hajánál fogva kezdte kiráncigálni az addig barátaival nyugodtan fecsegő nőt. Nekem kellett leállítanom.”

Szippantós Lohan

A testőr szerint már az elején sejthette volna, hogy baj lesz, hiszen az első megbízatása során, ahol egy Beverly Hills-i partira kellett furikázza Lohant, kapott némi ízelítőt munkaadója partizási szokásaiból. „Egész éjjel szippantott” – meséli a nehézsorsú őrző-védő. – „A partiba érve aztán felugrott egy dohányzóasztalra és táncolni kezdett a ruháját a feje fölött lóbálva, miközben a társaságot pásztázta. Próbáltam lebeszélni a srácot, aki a drogot adta neki, de azt mondta, kizárt, hogy abbahagyja, mert akkor Lindsay megvadul.”

„Az este elején még egy életvidám, angyali lánynak nézett ki, de a drog teljesen kifordította önmagából, igazi pszichopata lett. Elkezdett ordítani az emberekkel és az öklét rázta, ha valaki közel mert menni hozzá. Másnap délelőtt fél tizenegykor sikerült csak ágyba dugnom.”

Kokszvásárlás sztármódra

Ha ez még nem lenne elég, Lohan egyszer még a díleréhez is magával cipelte a testőrt, aki csak azért ment, mert tudta, ha nemet mond, a sztár egyedül is odament volna. „A fickó valami bozótban beszélt meg vele randit, aztán már csak azt hallottam, ahogy Lindsay ordítani és lökdösni kezdte, mivel nem tartotta elegendőnek a mennyiséget. Erre a díler fegyvert rántott és megfenyegetett, hogy lelő, ha nem állítom le, közben a csaj meg folyamatosan ütögette.”

„Szerencsére ettől összezavarodott, így sikerült megütnöm és valahogy elráncigálnom Lindsayt a kocsiig. Persze ő meg azért ordított, hogy azonnal engedjem vissza, az egész olyan volt, mint egy jelenet a Ponyvaregényből. Őszintén remélem, hogy egyszer abbahagyja ezt az életformát, de félek ez csak akkor fog bekövetkezni, ha kinyír valakit. Esetleg saját magát.” - emlékszik vissza a filmes műveltségű szakember kalandjaira.

Kokainhegyek a tükrön

És ha ezek a vádak még mindig nem bizonyulnának elég keménynek, Weaver - aki sok más hollywoodi hírességre isvigyázott már -, elmeséli hogy bár Nicole Richie megközelíti, de senki nem nyomja olyan durván, mint Lohan. Richie és Lohan közös barátnője, a most épp sitten csücsülő Hilton-lány ehhez képest szinte visszafogottnak mondható: „Néha Paris Hilton is velük bulizott, de őt csak inni meg vetkőzni láttam.”

„Egyik este Lindsay és Nicole félpercenként mentek ki a fürdőbe az adagjukért. Előttem persze nem mert szippantani, mert tudta, hogy az feldühítene. Később aztán már nem izgatta magát, kihozták a tükröt a hálóból, rárakták a dohányzóasztalra és egész kokainhegyet építettek rajta. Aztán fogtak egy szívószálat, az egészet pillanatok alatt felporszívózták, majd újat építettek helyette” – az extestőr hozzáteszi, hogy ő megpróbálta leállítani a színésznőt, ám az azzal magyarázta tettét, hogy ez nagyon frankó. – „Tíz óra múlva már piszkosul elegem lett, megfenyegettem, hogy kihajítom a tükröt az ablakon, és valahogy kirángattam a kocsihoz.”

Egyelőre ennyi bizarr infót osztott meg a nagyérdeművel a testőr, de számíthatunk egyéb sztorikra is, mivel a férfi könyvet készül írni tapasztalatairól. Jamie Foxx, Brad Pitt, Pamela Anderson, Eddie Murphy és Robert Downey Jr már most retteghetnek. Lohan kisasszonynak meg érdemes volna megfontolnia, hogy legközelebb írasson alá egy titoktartási nyilatkozatot azzal az emberrel, aki nap mint nap meghánytatja. Ki tudja, még jól jöhet.