Lindsay Lohan nyaralni volt a rehabon

2007.09.26. 18:08
A hírek szerint Lindsay Lohant a hétvégén kiengedik a rehabról. Egy fotósorozat arról árulkodik, hogy Lohan, aki még az elvonón is képes balhét csinálni és társai olyan körülmények közt szokott vissza a társadalomba, mint ahogy más nyaralni szeretne.

Az alig huszonegy éves színésznő már a harmadik rehabilitációs kezelését tölti, de a New York Daily News információi szerint a hétvégén kiengedik Lohant.

Egy barát elmondása szerint azt még nem lehet tudni, hogy Lohan mit fog majd csinálni a nagy szabadulás után, de az már most látszik, hogy a botrányokkal tarkított kezelés sétagalopp lehetett.

Egy barát sem tudhat mindent, Lindsay Lohan állítólag a szabadulás után el akarja tanuljon.

A színésznő a Cirque Lodge klinikán raftingolhatott, biciklitúrázhatott és lovagolhatott is a hasonló bőrben lévő – jól szituált, függő – pajtásaival együtt.

Ilyen a durva kúra!

Nem maradt rest bent sem

Mivel majdnem három hónap hosszú idő, ha arról van szó, hogy kimaradunk a showbizniszből, ezért Lindsay Lohan sem engedhette meg magának, hogy kikerüljön a köztudatból.

Először azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy drogozott a rehabilitációs klinikán, majd persze kiverte a balhét, amikor ezt ellenőrizni is akarták nála.

Az elvonón drogozós nem túl eredeti balhét aztán azzal sikerült felülmúlnia, hogy a zuhanyzóban összejött Tony Allennel, a Dead Stays Alive gitárosával, aki gazdag függőként szintén a menő klinikán igyekezett felépülni.

Annak ellenére, hogy nem lehet tudni, valóban megtörtént-e az aktus, Allen felesége beadta a válópert, ami miatt a gitáros akár neje 720 milliós örökségét is elbukhatja.